Bohnenkamp AG un BKT izstādē AGRITECHNICA 2019 Hannoverē.

18.10.2019

10.–16. novembrī Hannoverē norisināsies vadošā un starptautiskā lauksaimniecības tehnikas un iekārtu izstāde AGRITECHNICA 2019.

10.–16. novembrī Hannoverē norisināsies vadošā un starptautiskā lauksaimniecības tehnikas un iekārtu izstāde AGRITECHNICA 2019.

7 dienu laikā vadošie nozares ražotāji un piegādātāji iepazīstinās izstādes apmeklētājus ar jaunumiem lauksaimniecības mašīnbūvē, augkopībā, kā arī galvenajām tendencēm globālā agrorūpnieciskā kompleksa attīstībā.

Izstādē piedalīsies mūsu mātes uzņēmums Bohnenkamp AG (Vācija) un pazīstams riepu ražošanas uzņēmums no Indijas – BKT, kura oficiālais izplatītājs ir mūsu uzņēmums.

Bohnenkamp AG un BKT stendos tiks izstādīts plašs lauksaimniecības tehnikas riepu klāsts, kā arī inovatīvi jaunumi.

BKT stendā būs apskatāmas jaunās radiālās riepas V-FLEXA (izmērs: VF 600/55 R 26,5), kas ir īpaši izstrādātas lauksaimniecības tehnikas piekabēm. Tās ir jaunākās paaudzes riepas ar augstu caurejamību un VF tehnoloģiju, kas nodrošina maksimālu elastību riepas sānu malās. Pateicoties šai tehnoloģijai, smagas kravas var pārvadāt ar riepām, kuru spiediens ir par 30 % mazāks nekā analoga izmēra standarta riepās.

Bohnenkamp AG stends būs izvietots izstādes Agritechnica 4. zālē (stends D21),
savukārt uzņēmuma BKT stendu varēs apmeklēt 3. zālē (stends B06).

10.–15. novembrī Bohnenkamp AG un BKT stendos strādās Bohnenkamp austrumu grupas darbinieki.