Ekspluatācija ostās: BKT risinājumi

PORTMAX ietver riepas, kas piemērotas dažādām mašīnām darbam ostās, nodrošinot izturību, vilci un pilnvērtīgu drošību.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 28. februāris – Izturība, maksimāla vilce uz sausām un slapjām virsmām, liela izturība ilgstošas ekspluatācijas laikā: tie visi ir būtiski raksturlielumi riepām, kas paredzētas darbam ostā. Papildus “vispārīgām” vajadzībām ir svarīgi atgādināt, ka katrai mašīnai, kas darbojas šādās vidēs, ir ļoti specifiskas īpašības, līdz ar to riepai jābūt pārdomātai.

Piemēram, celtņiem nepieciešami risinājumi ar ļoti izturīgiem riepu apvalkiem, kas spēj izturēt mašīnu ievērojamo svaru. Savukārt konteineru pārvietošanas transportlīdzekļiem ir nepieciešamas riepas, kas celšanas laikā garantē maksimālu ekspluatācijas efektivitāti un ārkārtēju stabilitāti. Īpaši iekrāvējiem nepieciešamas riepas, kas nodrošina izcilu manevrētspēju un optimālu kontroli pacelšanas režīmā. Ostas termināļu traktori, ņemot vērā ikdienā nobraucamos attālumus, pieprasa maksimālu izturību pret nodilumu un lielisku saķeri.

BKT ostas videi paredzētais riepu klāsts piedāvā risinājumus, kas piemēroti dažādām mašīnām, kuras darbojas ostas mezglos, piedāvājot riepas ar specifiskām īpašībām un funkcijām katram pielietojumam.

BKT riepas atbilst loģistikas un ostu apkalpošanas vajadzībām, un tās var ekspluatēt smagos apstākļos, darba vietās ar nelīdzenu cementa virsmu, kā arī drošai smagu kravu pacelšanai. BKT PORTMAX riepu radiālais diapazons piedāvā šiem pielietojumiem piemērotus risinājumus.

PORTMAX PM 90 riepa iekrāvējiem

PORTMAX PM 90 ir radiālā riepa, kas paredzēta iekrāvējiem un aprīkota ar vairāku slāņu tērauda stiegrām, kas garantē ārkārtēju stabilitāti, kas ir nepieciešama darbam ar lielām slodzēm. Tērauda konstrukcija nodrošina maksimālu korpusa izturību un atbilstošu slodzes sadalījumu uz zemes. Šīs riepas īpašais antistatiskais materiāls nodrošina augstu siltumpretestību un ilgstošu dzīves ciklu, pateicoties spējai izturēt triecienus, griezumus un nolietojumu.

PORTMAX PM 90 ir arī vērtīgs sabiedrotais produktivitātes celšanai, pateicoties samazinātajai rites pretestībai, kas palīdz ievērojami samazināt degvielas patēriņu. Šī riepa ir pieejama ar izmēru 18.00 R 25.

PORTMAX PM 93 PLUS riepa statņu transportieriem, tiltu un RTG celtņiem

Īpaši izturīga un ar lielu celtspēju: PORTMAX PM 93 PLUS ir ideāla radiālā riepa statņu transportieriem.

Šis risinājums garantē operatoram ērtāku braukšanu, bez slīdēšanas un ar samazinātu degvielas patēriņu. Pateicoties savai izturībai, šī riepa ir piemērota ekspluatācijai pat vissarežģītākajās situācijās, rīkojoties ar smagākajām slodzēm un saglabājot labu stabilitāti. Šī riepa ir pieejama ar izmēru 16.00 R 25.

PORTMAX PT 93 riepa termināļu traktoriem

PORTMAX PT 93 riepa ir īpaši izstrādāta termināļu traktoriem un lieliski piemērots darbam ostās un starpostās. Protektors, kas konstruēts no īpaša antistatiska savienojuma, piedāvā īpašu izturību pret nodilumu pat smagākajās situācijās, lai iespējami samazinātu maiņas biežumu un ar to saistīto transportlīdzekļu dīkstāvi. Izcila stabilitāte, braukšanas komforts un ilgstoša izturība ir tehniskie parametri, kas padara PORTMAX PT 93 riepu par lielisku risinājumu kombinētajiem pārvadājumiem. Šī riepa ir pieejama izmēros 280/75 R 22.5, 310/80 R 22.5 un 315/60 R 22.5.

PORTMAX apvieno dažādus BKT risinājumus, kas paredzēti ostu darbības nodrošināšanai un nozares profesionāļu vajadzību apmierināšanai, reaģējot uz visām prasībām. Katrs pielietojums ir atšķirīgs, un tam ir nepieciešamas specifiskas riepas.

Attēlu galerija