Kompānija STARCO saņēma OEM sertifikātu no kompānijas Väderstad

15.07.2014

Kompānija STARCO turpina nostiprināt savas pozīcijas lauksaimniecības riepu sektorā un arī kā uzticams piegādātājs. Zviedru kompānija Väderstad, kura ražo lauksaimniecības piekabināmos agregātus, nesen nozīmēja STARCO kā savu stratēģiski sertificētu piegādātāju.

Kompānija STARCO saņēma OEM sertifikātu no kompānijas Väderstad

Kompānija Väderstad dibināta 1962.gadā, dažus mēnešus pēc STARCO dibināšanas. Kompānija ir vadošais piekabju, kultivatoru un lauksaimniecības piekabināmās tehnikas ražotājs, kurai riepas un riteņi ir kritiski svarīga sastāvdaļa.

Ir ļoti svarīgi, lai piegādātie produkti OEM (Original Equipment Manufacturer) ražotājiem no piegādātāja būtu kvalitatīvi un ar jaunākajām tehnoloģijām. Galaprodukta kvalitātes galvenās sastāvdaļas ir kvalitāte un serviss.

Pievēršat uzmanību Vaderstad reklāmai : Tajā pie atzīmes 1.00min kompānijas produkciju velk pa lauku traktors, kurš aprīkots ar dubiltriteņu sistēmu MD+, kuru ražojusi firma STARCO-GS (agrāk STARCO Schaaad)

Tāpat kā jau iepriekšējos gados, veicot firmas STARCO sertifikāciju, firmas Väderstad sertifikācija sākās ar auditu, kurš pārbaudīja svarīgākos kvalitātes un servisa aspektus. Tas iekļāva sevī preces kvalitāti, piegāžu stabilitāti, termiņu ievērošanu, cenu veidošanu un servisu.

Kompānija STARCO ieguva maksimālo novērtējumu par preču kvalitāti un piegādēm.

STARCO A/S piegāžu tīkla vadītājs Lars Henriksens ir ļoti gandarīts par šo novērtējumu. Šī sertifikācija ir ļoti svarīga priekš STARCO OEM klientiem. OEM klients saņemot piedāvājumu no konkurentiem ar pārējiem noteikumiem tādiem pašiem kā no STARCO, drīzāk izvēlēsies mūs, jo būs pārliecināts, ka mēs piegādāsim nepieciešamo produkciju nepieciešamajā laikā. Izvēloties sertificētu piegādātāju, OEM klients palielina savu pārdošanas potenciālu. Pircējs vienmēr dod priekšroku atpazīstamam, ar labām atsauksmēm, piegādātājam.