Kompānijas STARCO riteņu kameras tiek izmantotas Nacionālajā Dāņu dejas grupas 2014-2015. gada pasaules tūrē

07.10.2014

Dāņu nacionālā deju grupa ceļo pa visu pasauli jau daudzus gadus. Viņu devīze - “Move the world” (Iekustināsim pasauli). Arī šis gads nav izņēmums – turneja turpinās jau 10 mēnešus. STARCO grupa ir viens no šīs deju grupas sponsoriem.

Kā teica kompānijas STARCO Dānija tirdzniecības vadītājs Maikls Vaibels, - Pie mums atnāca grupas vadītājs, kurš interesējās, kā varētu izmantot kameras nākamajā šovā. Mums nebija vajadzīgs ilgs laiks, lai pieņemtu lēmumu, kļūt par vienu no deju grupas sponsoriem. Viņi virza ideju, ka kustība ir dzīve. Es to pilnībā atbalstu.

Kompānijas STARCO riteņu kameras tiek izmantotas Nacionālajā Dāņu  dejas grupas 2014-2015. gada pasaules tūrē

Šajā gadā Dāņu Nacionālā deju grupa uzstāsies Dānijā, Vācijā, Dienvidkorejā, Taivānā, Japānā, Indonēzijā, Singapūrā, Kostarikā, Libērijā, Urugvajā, Argentīnā, Čīlē un ASV.

Kompānijas STARCO riteņu kameras tiek izmantotas Nacionālajā Dāņu  dejas grupas 2014-2015. gada pasaules tūrē

STARCO ir viens no pasaules lielākajiem kvalitatīvu riteņu kameru piegādātājiem. Tikai pie mums ir plašs kameru asortiments, praktiski jebkuram pielietojumam. Kā izrādās arī dejām.

Mūsu noliktavas un tirdzniecības vietas atrodas visā pasaulē. Mēs piegādājam kameras riepām gan pa vienai remonta darbnīcām, gan lielos daudzumos OEM komplektācijām.

Riteņu kameras var iegādāties interneta veikalā.