BKT laiž klajā jaunas rūpnieciskās gumijas kāpurķēdes MULTIFORCE BK T91

18.04.2023

Šis jaunais produkts, kas ir daļa no BKT jauno rūpniecisko gumijas kāpurķēžu sērijas, ir izcils BKT novatoriskā gara piemērs, kad runa ir par klientu vajadzību apmierināšanu. Kompaktajiem kāpurķēžu iekrāvējiem paredzētās kāpurķēdes MULTIFORCE BK T91 izceļas ar īpašu izturību un stabilitāti, ārkārtēji labu darbību jebkāda reljefa apstākļos, kā arī ar lielisku vadāmību pat ierobežotās vietās.

Serenjo (Itālija), 2023. gada 3. aprīlis. Uzņēmums BKT, kas plaši zināms kā galvenais spēlētājs pasaules riepu nozarē, sāka jaunu ēru, 2022. gada novembrī iesaistoties jaunajā gumijas kāpurķēžu tirgus segmentā. Tirdzniecības izstādēs SIMA un EIMA uzņēmums BKT prezentēja savu pirmo gumijas kāpurķēžu sēriju lauksaimniecības vajadzībām — AGRIFORCE. Šis tirgus jaunums un jo īpaši traktoriem paredzēto spēcīgās konstrukcijas un pievilcīgā dizaina pirmā modeļa AGRIFORCE BK T71 kāpurķēžu ieviešana uzreiz guva lielus panākumus.

Kā nesen tika paziņots ConExpo Lasvegasā, tikai dažus mēnešus vēlāk uzņēmums BKT jau bija gatavs ieviest arī jaunu produktu līniju rūpniecībai un būvniecībai. Šīs nozares nepārtraukti pilnveidojas, un tajās, lai risinātu pasaules tirgus izaicinājumus, būtiska nozīme ir pastāvīgai efektīvāku un specifiskāku produktu pētniecībai.

Šajā sakarā ir pierādīta gumijas kāpurķēžu īpašā efektivitāte noteiktiem lietošanas veidiem, jo tās spēj uzlabot mašīnu un transportlīdzekļu mobilitāti un stabilitāti sarežģītās un prasīgās situācijās. Patiesi, BKT pilnīgi jaunā gumijas kāpurķēžu sērija rūpniecības un būvniecības sektoram — MULTIFORCE — ir radīta, lai izturētu skarbus apstākļus, it īpaši uz tādām sarežģītām virsmām kā raupjš asfalts, dubļi, akmeņi, gruži un nelīdzens reljefs. Jauno kāpurķēžu sērijas produktiem tiek nodrošināts ilgs kalpošanas laiks, jo tie ražoti no materiāliem, kas ir noturīgi pret berzi un nodilumu. Vienlaikus ar šīs sērijas produktiem tiek piedāvāta ērta un droša braukšana operatoriem, mazinot nogurumu un ar vibrāciju saistītās problēmas.

Nākamajās nedēļās laišanai klajā starptautiskajos tirgos būs gatavs pirmais rūpniecisko kāpurķēžu modelis MULTIFORCE BK T91, kas ir paredzēts kompaktajiem iekrāvējiem (CTL) materiālu transportēšanas vajadzībām.

MULTIFORCE BK T91 ir ideāls produkts uzstādīšanai uz kompaktajiem iekrāvējiem, kuri tiek izmantoti skarbos ekspluatācijas apstākļos. Protektors ir izgatavots no augstas veiktspējas kompozītmateriāla, lai nodrošinātu maksimālu izturību pret griezumiem, plīsumiem un abrazīvā nodiluma — galvenajiem faktoriem, kas var ietekmēt izturību un produktu veiktspēju. Īpašajā kompozītmateriālā lielā mērā ir apvienotas unikālas stiprības īpašības un ārkārtēja izturība, kas padara šīs kāpurķēdes piemērotas ikdienas lietošanai nelīdzenā rūpnieciskajā vidē. Turklāt kāpurķēdes MULTIFORCE BK T91 ir pastiprinātas ar augstas stiepes tērauda kordiem, lai uzlabotu veiktspēju salīdzinājumā ar tradicionālajiem produktiem, tādējādi samazinot dīkstāves un apkopes izmaksas saistībā ar nolietoto kāpurķēžu maiņu.

Kāpurķēdēm MULTIFORCE BK T91 ir lielisks C formas protektora raksts ar lielu malu skaitu, kas bez labas vilktspējas nodrošina arī nepārspējamu saķeri uz jebkuras virsmas. Līdz ar to šīs kāpurķēdes ir īpaši piemērotas dažādām virsmām gan uz ceļa, gan bezceļa apstākļos, piemēram, māliem, dubļiem, asfaltam, grantij un smiltīm.

Vēl viena kāpurķēžu MULTIFORCE BK T91 īpašība ir to lieliskā un precīzā vadāmība pat šaurās vietās, neapdraudot preces vai apkārtējo vidi, — tas ir izšķirošs faktors visām materiālu pārkraušanas operācijām, jo tiek nodrošināta paaugstināta ekspluatācijas efektivitāte un palielināts ražīgums. Ar jaunajām kāpurķēdēm MULTIFORCE BK T91 operatori patiešām var ātrāk paveikt savu darbu pilnīgā drošībā pat ekstremālos un sarežģītos pakalpojumu sniegšanas apstākļos.

Īsumā: kāpurķēdes MULTIFORCE BK T91, kuras pašlaik ir pieejamas piecos izmēros — 450 x 86 x 52, 450 x 86 x 55, 450 x 86 x 56, 450 x 86 x 58, 450 x 86 x 60, ir uzticams partneris, kas būtiski samazina aprīkojuma maiņas izmaksas, nodrošinot ilgu produkta dzīves ciklu. Šis aspekts vienmēr ir bijis BKT uzmanības lokā un tagad kļūst arvien svarīgāks arī ilgtspējas ziņā.

Vienmēr, kad ir vērojama cieša saistība starp jauninājumu nepieciešamību, uzmanības pievēršanu lietotāju vajadzībām un izpēti, uzņēmums BKT uzreiz ir gatavs iesaistīties, lai meklētu jaunus, labākus risinājumus, un ir viens no pirmajiem, kas tādus atrod. Tas ir izcils piemērs, kā veidot tiešu dialogu ar lietotājiem un panākt piegādes un pieprasījuma sinerģiju.