Izcils sniegums ar asfalta veltņiem paredzētām BKT riepām

Indijas starptautiskais uzņēmums ir izpētījis un izstrādājis ļoti specializētas riepas asfalta veltņiem darbam dažādās vidēs un dažādiem pielietojumiem. Unikāla kombinācija — stabilitāte, izturība un ilgāks kalpošanas laiks.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 21. marts — rūpniecības un būvniecības sektoros veicamajām blietēšanas darbībām īpaši paredzētās BKT izstrādājumu līnijas apliecina šī uzņēmuma — viena no pasaulē vadošajiem bezceļa apstākļiem paredzētu riepu ražotājiem — neapstrīdamo spēju konkurēt sarežģītos apstākļos, kad nepieciešama augsta profesionalitāte, pētniecība un novatorisms. Tādējādi uzņēmums BKT ar pārliecību var piedāvāt izstrādājumus, kas atbilst operatoru vajadzībām, nodrošinot viņu darba stilam pilnībā piemērotus specifiskus risinājumus.

Blietēšanas darbības ir īpaša un interesanta joma uzņēmumam BKT. Pirmā šīs jomas prasībām atbilstošo riepu sarakstā ir PAC MASTER — standarta riepa, kas garantē izcilu stabilitāti un ilgāku kalpošanas laiku. No īpaša materiāla izgatavotā riepa ir ļoti izturīga, tā spēj izkliedēt karstumu, ko braukšanas laikā rada ceļa virsmas temperatūra. Šis risinājums tirgū ir pieejams vairākos izmēros: 7,50–15, 8,5/90–15 K, 9,5/65–15, 190/60–15, 205/60–15, 7,50–16, 10,5/80–16, 9,00–20, 11,00–20 un visbeidzot 14/70–20.

Tādas pašas un pat uzlabotas iezīmes piemīt riepai PAC MASTER PLUS — risinājumam, ko raksturo platāka saskares virsma, lai transportlīdzeklis būtu vēl stabilāks. Šī riepa izceļas arī ar karstumizturību un kalpošanas ilgumu, tā ir pieejama divos izmēros: 7,50–15 un 9,00–20.

Piedāvājam vēl trīs daudzveidīgus lauksaimniecības un rūpniecības modeļus, kas ir izcili piemēroti augsnes veltņiem.

Modelis TR 387 ir pieejams dažādās versijās, tostarp “Dual Bead”, kuras dubultā mala ir īpaši piemērota rūpniecības nozarē lietotajiem traktoriem. Riepa izceļas ar īpašu izturību, lielu pretestību pret sagriešanu un nodilumu, kā arī piemērotību smagiem darbiem. Tai ir pieejami vairāki izmēri, asfalta veltņiem piemērotākais ir 23,1–26.

Jāizceļ arī riepa TR 390, kas ir piemērota lielai slodzei, kalpo ilgāk un ir pieejama “Dual Bead HD” versijā, t.i., ar dubultu HD malu izmēram 23,1–26 un 28L–26 un īpašu dubultu HD malu “Dual Bead HD Special” tikai izmēram 23,1–26.

Visbeidzot sarakstu noslēdz asfalta veltņu riepas TR 391 — izcils risinājums gan transportēšanas, gan blietēšanas darbībām lauksaimniecībā un rūpniecībā. Pieejamie izmēri: 14,9–24.

Ar šo riepu sēriju BKT apliecina, ka strādā un balstās uz stratēģiju, kuras pamatā ir sadarbība ar klientiem. Tādējādi tiek radīti arvien augstākas veiktspējas risinājumi, kas atbilst reālajām vajadzībām tirgū, kas pastāvīgi attīstās.

Attēlu galerija