Uzņēmums BKT piedāvā jaunas EARTHMAX SR 412 riepas

12.03.2021

SR 412 bezceļu riepas — jaunums EARTHMAX līnijā.

Tām ir lieliska noturība pret bojājumiem, tās garantē stabilitāti jebkādu darbu veikšanas laikā, un tā ir ideāla izvēle uzstādīšanai pašizgāzējiem, iekrāvējiem un buldozeriem.

Serenjo (Itālija), 2021. gada 8. marts — uzņēmums BKT atkal ir paplašinājis savu riepu līniju, kas ietver vairāk nekā 2700 veidu. Jaunākais papildinājums ir EARTHMAX SR 412 riepas šarnīrveida pašizgāzējiem, iekrāvējiem un buldozeriem.

Lieliska stabilitāte un paaugstināta noturība pret bojājumiem — tās ir galvenās jaunā produkta atšķirīgās iezīmes. EARTHMAX SR 412 riepām ir vienlaidmetāla karkass, tāpēc tās ir piemērotas smagu kravu pārvadāšanai. Turklāt tām ir lieliska noturība pret iegriezumiem un pārduršanu. E-4 protektors ar unikālu zīmējumu nodrošina izcilas vilces īpašības un augstu izturību pret siltuma uzkrāšanos. EARTHMAX SR 412 lielie protektora bloki garantē pārliecinošu saķeri ar darba virsmu, kas uzlabo mašīnas kontroli un manevrētspēju. EARTHMAX SR 412 modelis ir pieejams divos izmēros: 29.5R25 un 750/65R25.

Jaunais produkts papildina EARTHMAX bezceļu riepu līniju, kas paredzētas ekspluatācijai ekstremālākajos un skarbākajos apstākļos. Šīs riepas ir piemērotas uzstādīšanai pašizgāzējiem, riteņiekrāvējiem, buldozeriem un autogreideriem. Tās nodrošina pārliecinošu tehnikas darbību un vienmērīgu slodzes sadalījumu, kā arī garantē transportlīdzekļu vadītāju komfortu un drošību.

EARTHMAX līnijas izveide sākta 2008. gadā. Šobrīd tajā ir vairāk nekā 20 modeļu, un katram no tiem ir dažādi veidi un izmēri. Jaunais EARTHMAX SR 412 modelis ir uzņēmuma BKT apliecinājums vēlmei izstrādāt tādas riepas, kas apmierinātu visas lietotāju vajadzības. EARTHMAX līnijas riepām ir vienlaidmetāla karkass, tāpēc tās ir īpaši izturīgas pret pārduršanu, svešķermeņu iekļūšanu un citiem bojājumiem. Tieši tādēļ EARTHMAX līnija ir ideāli piemērota ekspluatācijai lielos būvlaukumos, karjeros un raktuvēs.

Jaunais modelis tika laists tirgū tikai dažus mēnešus pēc tam, kad tika paziņots par EARTHMAX SR 468 riepas prototipa izveidi, kas ir lielākā uzņēmuma BKT vēsturē. Tas apliecina mūsu pētnieku un izstrādātāju pārsteidzošo aizrautību un vēlmi meklēt un atrast jaunus risinājumus, kas sniedz iespēju klientiem efektīvi pildīt savus uzdevumus.

Atslēgvārdi: orientēšanās uz klientu. Kā to vienmēr dara uzņēmums BKT.

BKT preses centrs: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room


Par uzņēmumu BKT:

Balkrishna Industries Ltd (BKT) — riepu ražošanas uzņēmums Indijā BKT grupa piedāvā plašu un pastāvīgi atjaunojamu bezceļu riepu klāstu, kas īpaši izstrādātas lauksaimniecības, rūpniecības, rakšanas un kalnrūpniecības tehnikai, kā arī paaugstinātas caurlaidības un dārzkopības iekārtu mašīnām. BKT novatorisko risinājumu klāstā, kas paredzēts dažādām klientu vajadzībām, ir iekļauts vairāk nekā 2700 izstrādājumu, kas tiek pārdoti vairāk nekā 160 pasaules valstīs. Papildinformācija pieejama tīmekļa vietnē www.bkt-tires.com.