Agrimax Force: ideāla izvēle augstas jaudas traktoriem, kas strādā jebkura tipa augsnē

13.07.2021

Jaunā pārraide digitālajā kanālā BKT Network ir veltīta detalizētam aprakstam, kurā aplūkota viena no plašāk zināmajām uzņēmuma riepu līnijām 

Serenjo (Itālija), 2021. gada 30. jūnijs. AGRIMAX FORCE — vienas no populārākajām BKT riepām. Tās ir izstrādātas, lai uzlabotu lieljaudas traktoru veiktspēju visu tipu augsnēs. Šīs līnijas riepas pelnīti tiek uzskatītas par vienām no labākajām BKT modeļu klāstā, pateicoties to daudzpusībai, izturībai un ātrumam — īpašībām, kuras ir svarīgas lauksaimniekiem un būvuzņēmējiem.

AGRIMAX FORCE riepām ir veltīta vesela BKT Network kanāla pārraide, kurā tiek detalizēti izpētītas visas šī modeļa priekšrocības. Lai noskatītos pārraidi, izmantojiet šo saiti:

https://www.bkt-network.com/bkt-training/training-agrimax-force-episode

IF tehnoloģija

AGRIMAX FORCE atšķirīgā iezīme ir IF tehnoloģija, kas ierobežo riepu ietekmi uz mehānismiem un zemi, kalpojot kā augsnes kvalitātes garantija. BKT pārdomātā IF tehnoloģija ļauj izmantot plašāku profilu, un līdz ar to tiek nodrošinātas tādas īpašības kā laba caurgājība un vienmērīga slodzes sadale ar zemu spiedienu. Būtiski samazinās arī augsnes sablīvēšanās, kas savukārt nozīmē labāku ūdens novadīšanu un labāku augsnes piesātinājumu ar gaisu. Tādējādi kultūraugu saknes saņem vairāk augšanai nepieciešamo barības vielu un ūdens.

Turklāt IF riepu protektora raksts pozitīvi ietekmē braukšanas kvalitāti, samazinot braucienu skaitu, un, pateicoties tā izcilajai saķerei, tiek palielināta lauka darbu efektivitāte un ražība. Viss minētais tiek panākts, nesamazinot spiedienu riepās, un tas nozīmē laika ietaupījumu.

Tāpat kā citi modeļi, kuru ražošanā izmantota IF tehnoloģija, arī AGRIMAX FORCE riepas kalpo par 10% ilgāk nekā salīdzināmās standarta riepas. Pat strādājot ar zemu spiedienu, šīs riepas piedāvā lielisku noturību pret caurduršanu un nodilumu gan uz lauka, gan uz ceļa.

Visbeidzot — IF tehnoloģija nodrošina riepu daudzpusību un strukturālo integritāti pat lielas slodzes apstākļos, pateicoties AGRIMAX FORCE pastiprinātajam apvalkam, kas veicina maksimālu veiktspēju, efektivitāti un, kas nav mazāk svarīgi, kopējo vadītāja komfortu. 

Piemērs no prakses: Agriverde no Čero Madžores

AGRIMAX FORCE ir ideāls risinājums traktoriem virs 250 ZS, apvienojot ekonomiskumu, rites pretestību un daudzpusību, bet galvenokārt — ātruma īpašības. Šīs riepas ir saņēmušas ātruma indeksu D, kas nozīmē, ka mašīna, uz kuras tās ir uzstādītas, var pārvietoties ar ātrumu līdz 65 km/h bez nepieciešamības mainīt riepas, izbraucot no lauka uz brauktuves. 

Daudzas saimniecības ir izvēlējušās AGRIMAX FORCE tieši šo iemeslu dēļ. Starp tām ir Agriverde no Čero Madžores pilsētas Itālijas ziemeļos, kas specializējas traktoru, lauksaimniecības tehnikas un novatorisku ražas savākšanas tehnoloģiju pārdošanā.

Uzņēmums, kas uzkrājis vairāk nekā 15 gadu pieredzi darbā ar dažāda rakstura un struktūras augsnēm, piedāvā savus pakalpojumus, kas nodrošina mazāku ietekmi uz vidi, aptuveni par 30% lētāk nekā tradicionālā apstrāde. Šī piedāvājuma noslēpums ir Agriverde darba metode, kas paredz augsnes pirmssējas apstrādi vienā, nevis tradicionālajos trīs etapos.

Uzņēmums nolēma nomainīt Fendt 936 Vario traktora oriģinālās riepas, uzstādot uz priekšējās ass AGRIMAX FORCE IF 710/60 R34 164 D riepas un uz aizmugurējās ass IF 900/60 R42 180 D riepas.

Līdz ar to uzņēmums BKT ir palīdzējis klientiem maksimāli pagarināt darba dienu, optimizējot vairāk nekā 3200 stundu lauka darbu ar zemu spiedienu (1,0 bar uz priekšējām riepām un 1,3 bar uz aizmugurējām riepām).

Tas tika panākts, arī pateicoties pareizai mašīnas atbalsta virsmai, kas ļāva ideāli sadalīt traktora svaru, pārvietojot visu masu uz zemes.

Izmēri

AGRIMAX FORCE riepas saņēma tik daudz labu atsauksmju, ka tas pamudināja uzņēmumu BKT paplašināt pieejamo izmēru klāstu. Pašlaik ir pieejami 20 dažādi izmēri.

2019. gadā uzņēmums pat izstrādāja lielāko izmēru, kādu jebkad ir ražojis lauksaimniecības riepām. Tas ir IF 750/75 R 46 ar 2,3 metru diametru — risinājums, kas atbilst mūsdienu lauksaimniecības vajadzībām un pieaugošajam pieprasījumam pēc aprīkojuma arvien jaudīgākiem traktoriem.

Reģistrējieties BKT tīklā bez maksas un noskatieties pārraidi:

https://www.bkt-network.com/bkt-training/training-agrimax-force-episode

BKT vietne mediju pārstāvjiem: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.


Par uzņēmumu BKT:

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — riepu ražotājs Indijā. BKT grupa ražo un pastāvīgi atjaunina plašu bezceļu riepu klāstu lauksaimniecības, rūpniecības, rakšanas un kalnrūpniecības iekārtām, kā arī paaugstinātas caurgājības un dārzkopības iekārtu mašīnām. Visdažādākajām klientu vajadzībām izstrādāto BKT novatorisko risinājumu klāstā ir vairāk nekā 2700 izstrādājumu, kas tiek pārdoti vairāk nekā 160 pasaules valstīs. Papildinformācija pieejama tīmekļa vietnē www.bkt-tires.com.