Absolūts jaunums — agriforce BK T71 ir radītas pirmās BKT gumijas kāpurķēdes lauksaimniecībai

BKT ienāk jaunā tirgus segmentā, paplašinot savu produktu klāstu, kurā, sākot ar šodienu, ir iekļautas arī gumijas kāpurķēdes. Tādējādi AGRIFORCE BK T71 sāk jaunu BKT ēru.

SIMA (Parīze, Francija), 2022. gada 6.–10. novembris. Neapturams neatkarīgi no reljefa — tā kopumā varētu raksturot uzņēmumu BKT un tā stratēģisko izvēli ienākt jaunā tirgus segmentā. Šodien uzņēmums laiž klajā absolūtu jaunumu: AGRIFORCE BK T71, kas pirmais modelis pilnīgi jaunā BKT gumijas kāpurķēžu sērijā lauksaimniecības nozarei un šajā gadījumā — jo īpaši lieljaudas traktoriem, kas tiek izmantoti augsnes apstrādē un rindu kultūru darbos.

BKT apzinās, ka noteiktos apstākļos atkarībā no lietojuma un mērķiem kāpurķēdes var būt funkcionāli noderīgākas par riepām. Tāpēc uzņēmums ir nolēmis turpināt sava jau tā lielā produktu klāsta paplašināšanu, pievienojot jaunu produktu kategoriju.

Gumijas kāpurķēžu kopējās priekšrocības paaugstināja produktivitāti un veiktspēju, jo kāpurķēžu traktori pa laukiem var braukt lielākā ātrumā ar tādu pašu jaudu un lielāku degvielas ekonomiju.

Daudzas no īpašībām ir raksturīgas tikai šīm gumijas kāpurķēdēm, kuras var apskatīt izstādes SIMA BKT stendā hallē 06 H028, un šīs īpašības padara minēto produktu patiesi oriģinālu un unikālu. Pirmkārt, AGRIFORCE BK T71 protektors ir veidots no augsti efektīva savienojuma, kas nodrošina ārkārtēju noturību pret griezumiem, plīsumiem un nodilumu. Optimizētais protektora raksts nodrošina lielisku saķeri un braukšanas komfortu, savukārt pozitīvās piedziņas sistēmas piedziņas balstiem ir optimizēta forma, kas nodrošina īpašu elastību. Turklāt kāpurķēdes korpusu pastiprina četri augstas stiepes tērauda stiepļu slāņi. Pateicoties šīm īpašībām, AGRIFORCE BK T71 nozīmē nevainojamu līdzsvaru starp liela izmēra produkta stabilitāti un elastību, lai nodrošinātu īpaši augstu izturību.

Jaunais produkts — AGRIFORCE BK T71 — šodien tiek laists tirgū šādā izmērā: 18 collas x 6 collas x 44. Šobrīd jau tiek izstrādātas vēl četru citu izmēru versijas.

Tāpat kā visi BKT produkti, arī šis jaunums ir radies no dialoga ar lietotājiem, iepazīstoties ar viņu atsauksmēm un vajadzībām, taču tas ir arī radīts, vadoties pēc BKT stingrās apņemšanās izstrādāt ārkārtīgi plašu un specializētu produktu portfeli jebkurām prasībām.

Šī iemesla dēļ uzņēmums ir ieguldījis līdzekļus jaunas, tieši kāpurķēžu ražošanai veltītas rūpnīcas izveidē Budžas (Bhuj) ražotnē Indijā.

AGRIFORCE BK T71 ir vēl tikai pirmais produkts plašā kāpurķēžu sērijā, kas jau iekļauta BKT attīstības plānā. Uzņēmums strādā pie gaidāmo jauno gumijas kāpurķēžu laišanas klajā — ne tikai lauksaimniecībai, bet arī būvniecības nozarei.

Attēlu galerija