Raksti par riepām

23.04.2024
Pareiza riepu spiediena uzturēšana ir ļoti svarīga, jo tas ievērojami ietekmē transportlīdzekļa kravnesības un ātruma rādītājus. Diemžēl daudzi autovadītāji un mašīnu operatori nepievērš pārāk lielu uzmanību pareizam riepu spiedienam, neapzinoties tā iespējamo ietekmi uz braukšanas pieredzi, drošību un degvielas patēriņu. Šajā rakstā tiek aplūkots tas, kā riepu spiediens ietekmē slodzi un ātrumu, kā arī tiek sniegti norādījumi, kas palīdzēs atrast optimālu riepu spiedienu Jūsu transportlīdzeklim. Ņemot vērā riepu spiediena izšķirošo nozīmi, Jūs varēsiet uzlabot sava transportlīdzekļa veiktspēju un braukšanas kvalitāti.
19.04.2024
Lai sasniegtu maksimālu veiktspēju un efektivitāti, ļoti svarīgi izvēlēties pareizas riepas celtniecības tehnikai. Pēdējos gados arvien populārākas kļūst radiālās riepas, tāpēc šī raksta mērķis ir izanalizēt to īpašības un priekšrocības salīdzinājumā ar standarta riepām, kā arī uzzināt vairāk par konstrukcijas īpatnībām un ierobežojumiem.
10.04.2024
Nepārtraukti mainīgajā tehnoloģisko sasniegumu laikmetā ļoti liela nozīme ir pārmaiņu ieviešanai visās nozarēs, tāpēc lauksaimniecības un rūpniecības tehnikas riepas nav nekāds izņēmums. Šajā emuārā mēs aplūkosim nesenos inovatīvos sasniegumus riepu tehnoloģiju jomā, kas ir gatavi pārveidot šo nozari, lai nodrošinātu vēl nebijušu veiktspēju.
06.04.2024
Ikvienam ir misija padarīt pasauli labāku un zaļāku, taču šis uzdevums nav vienkāršs. Ir daudz izaicinājumu, ar kuriem nākas saskarties, cenšoties īstenot ilgtspējīgāku praksi. To var novērot arī OTR nozarē saistībā ar riepu pārstrādi. Šis raksts palīdz izprast riepu pārstrādes problēmas OTR nozarē.
20.03.2024
Lauksaimniecības tehnika lielā mērā izmanto specializētas riepas, lai pārvarētu sarežģītus apstākļus. Manevrēšana cauri dubļiem, gružiem un lipīgām vielām ir nopietns izaicinājums, kas var kavēt efektīvu lauksaimniecības darbu veikšanu. Tomēr, attīstoties lauksaimniecības riepu tehnoloģijām, jaunie modeļi tagad var piedāvāt pašattīrīšanās funkcijas, kas aktīvi cīnās ar šiem šķēršļiem un optimizē vispārējo efektivitāti. Šajā rakstā mēs iedziļināsimies mehānismos, ar kādiem lauksaimniecības riepas veic pašattīrīšanos, un izpētīsim nenovērtējamās priekšrocības, ko tās sniedz nozarei.
07.02.2024
FL 252 riepas ir piemērotas rotora tipa siena vālotājiem/ārdītājiem, ko izmanto zāles pļaušanā, kā arī iekrāvējiem, kas iesaistīti loģistikas operācijās. Šīs riepas ir īpaši izturīgas, un īpašais protektora raksts nodrošina maksimālu stabilitāti celšanas darbu laikā.
08.12.2023
Materiālu pārvietošanas transportlīdzekļi ir specializētas mašīnas, kas paredzētas materiālu un izstrādājumu pārvadāšanai, glabāšanai, kontrolei un aizsardzībai noliktavās, ražotnēs un citās industriālās vidēs. Šiem transportlīdzekļi ir ļoti svarīgi, gādājot par procesu racionalizēšanu, ražīguma paaugstināšanu un materiālu drošu pārvietošanu. Izplatītākie materiālu pārvietošanas transportlīdzekļu veidi ir autokrāvēji, paliktņu autokrāvēji, krautņotāji un bīdmasta krautņotāji — katram no tiem ir savas konkrētas funkcijas un iespējas.
31.10.2023
Pareiza montāža – droša darba pamats (uzmanīgi izlasiet un ievērojiet montāžas instrukciju). Montāžu veiciet tikai ar tam paredzēto atslēgu.
29.10.2023
Ja runājam par riepām bezceļa (Off-The-Road — OTR) apstākļiem, uzņēmums BKT par visu ir parūpējies, lai arī kādus pārsteigumus sagādātu laikapstākļi! Mūsu OTR riepu klāsts ir veidots tieši sūrākajiem apvidiem — no klinšainiem kalniem līdz sausiem tuksnešiem. Šajā emuārrakstā aplūkosim labākās OTR riepas vasarai un sausiem apvidiem. Tātad — piesprādzējieties un izbaudiet braucienu, te tūliņ kļūs karsti!
21.08.2023
Plašais izstrādājumu klāsts atvieglo siena novākšanu un padara to ērtāku, lai zemnieki varētu nepārtraukti uzlabot darba ražīgumu.
17.07.2023
Arvinds Podars (Arvind Poddar), Balkrishna Industries Ltd. valdes priekšsēdētājs un rīkotājdirektors.
15.05.2023
Klimata pārmaiņu izaicinājumi ir vairojuši izpratni par ilgtspējīgāku lauksaimniecības praksi. Lauksaimniecības mašīnbūves nozare atbalsta lauksaimniekus, piedāvājot modernu aprīkojumu. Tādējādi pieaug pieprasījums pēc augsto tehnoloģiju riepām, piemēram, tādām, ko piedāvā uzņēmums BKT. Šīs riepas ir īsts lauksaimnieku sabiedrotais, ja ir nepieciešama augsnes aizsardzība.
14.03.2023
Pateicoties savas stratēģiskās ražotnes paplašināšanai, uzņēmums BKT izziņo savu biznesa plānu: 2026. gadā sasniegt 2 miljardu dolāru apgrozījumu un kopējo gada produkciju — 600 000 metrisko tonnu apjomā.
02.03.2023
No kravnesības palielināšanas par 55% līdz lielākai iedarbības zonai:  CFO sniedz iespēju lauksaimniekiem mūsdienās paveikt darbu ar lielāku ienesīgumu, vienlaikus aizsargājot augsni.
01.02.2023
Pāreja uz elektrisko mobilitāti ir neapturama tendence ikvienā segmentā. Izmantojot uzlabotas tehnoloģijas, BKT tagad piedāvā elektrotransportlīdzekļiem piemērotas riepas. Īpaši elektriskajai mobilitātei paredzētos produktus tagad var atpazīt pēc logotipa E-READY. Nav pārsteigums, ka šis nosaukums ir ļoti skaidrs vēstījums tirgum: “Mēs esam gatavi”.
23.01.2023
No pielāgošanās spējas uz dažādām virsmām līdz samazinātai augsnes sablīvēšanai — tādas hibrīdriepas kā, piemēram, RIDEMAX IT 696 un RIDEMAX IT 697 (M+S), ir izcilas dažādos ekspluatācijas un laikapstākļos.
18.01.2023
BKT ir neapturams jebkurā apvidū — un tikpat neapturams tas ir jaunu tirgus segmentu iekarošanā. Nesen notikušajās SIMA un EIMA izstādēs debitēja mūsu jaunākais produkts: AGRIFORCE BK T71 — pirmais modelis pilnīgi jaunajā lauksaimniecības nozarei paredzētajā BKT gumijas kāpurķēžu sērijā.
12.01.2023
Ziema klāt! Tas nozīmē, ka šī gadalaika nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ pastiprināta riepu drošība ir svarīgāka nekā jebkad. Tomēr jāpatur prātā, ka vajadzības dažādās pasaules malās atšķiras. Lai iegūtu konkrētus norādījumus par savu valsti, apmeklējiet savas valsts pārvaldības struktūras tīmekļa vietni. Neatkarīgi no jūsu riepu iegādes vietas tām ir jāatbilst drošības prasībām.
20.12.2022
Patiesībā šāda darbība ir drošības apdraudējums, jo jaunākās paaudzes riepu veiktspēja jau tāpat ir augsta un specifiska. Tādējādi senais ieradums stabilizēt lauksaimniecības transportlīdzekļus, piepildot riepas ar šķidrumu, arvien vairāk attālinās no reālās situācijas.
01.12.2022
BKT ienāk jaunā tirgus segmentā, paplašinot savu produktu klāstu, kurā, sākot ar šodienu, ir iekļautas arī gumijas kāpurķēdes. Tādējādi AGRIFORCE BK T71 sāk jaunu BKT ēru.
Lapas: 1 2 3 Pēdas.