BKT atklāj gumijas kāpurķēžu ēru

BKT ir neapturams jebkurā apvidū — un tikpat neapturams tas ir jaunu tirgus segmentu iekarošanā. Nesen notikušajās SIMA un EIMA izstādēs debitēja mūsu jaunākais produkts: AGRIFORCE BK T71 — pirmais modelis pilnīgi jaunajā lauksaimniecības nozarei paredzētajā BKT gumijas kāpurķēžu sērijā.

Mēs ļoti priecājamies paplašināt savu produktu klāstu, tajā iekļaujot arī gumijas kāpurķēdes. Laipni aicinām mums pievienoties jaunajā BKT kāpurķēžu ērā! Uzziniet mazliet vairāk par to, kas tās ir, kāpēc tās ir tik populāras un vai tās būtu piemērotas jūsu transportlīdzeklim.

Kāpurķēdes pret riepām

Lai gan BKT vienmēr saglabās savu uzticamo riepu plašo klāstu, mēs lepojamies būt soli priekšā pārējiem. Meklētājā ievadiet “BKT Tracks” (BKT kāpurķēdes). Kāpurķēdes nenoliedzami ir piemērotāka izvēle noteiktiem transportlīdzekļiem, apvidiem un ikdienas uzdevumiem. Tātad — kādās situācijās kāpurķēdes pārspēj riepas?

Vispirms par galveno: kāda ir atšķirība starp kāpurķēdēm un riepām? Jāteic, ka ražošanas process ir samērā līdzīgs. Tāpat kā riepu, arī kāpurķēžu ražošana sākas ar savienojumu izveides procesu, kad tiek sakausēts dabiskais vai sintētiskais kaučuks, tehniskais ogleklis un citas vielas, izveidojot īpašus savienojumus vairākiem riepu vai kāpurķēžu komponentiem. Tomēr starp kāpurķēdēm un riepām pastāv arī būtiskas atšķirības: sāksim ar to, ka gumijas kāpurķēde ir sistēma, nevis viens atsevišķs priekšmets. Tā dzen jūsu transportlīdzekli uz priekšu, pateicoties vienlaidu posmu joslai, ko darbina divi vai vairāki riteņi un kāpurķēžu veltņi. Tas ļauj citādi sadalīt svaru, tāpēc kāpurķēdes ir piemērotākas noteiktiem uzdevumiem saimniecībā.

Gumijas kāpurķēžu vispārējās priekšrocības ietver uzlabotu produktivitāti un veiktspēju, jo kāpurķēžu traktors ar tādu pašu jaudu pa lauku var braukt ātrāk. Turklāt gumijas kāpurķēdes nodrošina ekonomiskāku degvielas patēriņu. Minētās priekšrocības nozīmē, ka šādas kāpurķēdes ir ideāli piemērotas lieljaudas traktoriem, kam jābrauc pa nelīdzenu apvidu.

BKT kāpurķēdes: iepazīstiet AGRIFORCE BK T71

Kāpurķēdes AGRIFORCE BK T71 patiešām ir paredzētas lieljaudas traktoriem, kas tiek izmantoti augsnes apstrādē un rindu kultūru darbos. Šīm kāpurķēdēm ir daudz raksturīgu iezīmju, kas tās padara piemērotas jūsu traktoram. Pirmkārt, posmi ir ražoti no ļoti efektīva savienojuma, kas nodrošina izcilu noturību pret iegriezumiem, nolietošanos un nodilumu. Otrkārt, optimizētais posmu raksts nodrošina lielisku saķeri un braukšanas komfortu. Starp citu, cilvēki bieži vien par zemu novērtē komforta nozīmi ikdienas darbu veikšanā. Treškārt, pozitīvās transmisijas piedziņas balstu forma optimizēta, lai nodrošinātu īpašu elastību. Visbeidzot — kāpurķēžu korpuss ir pastiprināts ar četriem augstas stiepes tērauda stiepļu slāņiem. 

Tādējādi AGRIFORCE BK T71 nodrošina nevainojamu līdzsvaru starp lielizmēra produkta stabilitāti un elastību, garantējot neparastu izturību. Jaunās kāpurķēdes ir pieejamas tirgū piecos dažādos izmēros!

BKT kāpurķēžu nākotne

Rīkojoties atbilstoši savam moto “Augam kopā”, uzņēmums BKT vienmēr cenšas pilnveidot un paplašināt savu produktu klāstu, pētot jaunas iespējas un sekojot līdzi jaunākajām nozares tendencēm. Tāpēc esam gandarīti, ka esam metušies šajā jaunākajā piedzīvojumā, sākot BKT kāpurķēžu ražošanu. Ticiet mums — nākotnē ir gaidāmi vēl daudz lielisku produktu! Sekojiet līdzi mūsu jaunumiem sociālajos tīklos, kur sniedzam ekskluzīvu informāciju par katru jauno BKT kāpurķēžu sēriju, jo nākamajos mēnešos plānojam laist klajā vēl vairākus modeļus. Varbūt atradīsit ideālās kāpurķēdes, ko jūsu traktors gaida jau sen!