BKT vienmēr domā par zemniekiem — ikvienam pieejama siena sagatavošana

Plašais izstrādājumu klāsts atvieglo siena novākšanu un padara to ērtāku, lai zemnieki varētu nepārtraukti uzlabot darba ražīgumu.

Seregno (Itālija), 2023. gada 20. jūlijs. Daudzviet pasaulē ir vasara, un lauksaimniecības darbi nekad nerimst. Taisnību sakot, lauksaimniekiem gada karstākā sezona ir arī saspringtākais darba laiks, kad uzmanība jāpievērš daudzām dažādām darbībām, sākot no augsnes sagatavošanas līdz pat stādīšanai. Galvenais darbs noteikti ir siena sagatavošana. Lai vislabāk paveiktu šo darbu, operatori izmanto visdažādākās iekārtas, piemēram, pļaujmašīnas, vālotājus, piekabes, traktorus un teleskopiskos iekrāvējus. Katrai iekārtai ir nepieciešamas riepas, kam ir teicama veiktspēja un ar kurām var pastāvīgi uzlabot darba ražīgumu. BKT gādā par šo vajadzību apmierināšanu un izstrādā tādas riepas, kam ir izcila saķere, samazināta grunts sablīvēšana, augstas slodzes kravnesība, izcila izturība, kā arī lielisks braukšanas komforts. Tādējādi Indijas daudznacionālais uzņēmums, kas jau kopš laika gala ir uzmanīgi ieklausījies lauku apsaimniekotāju prasībās, tās paturējis prātā un izpildījis, kļūst par lauksaimnieku labāko sabiedroto un sniedz atbalstu ikvienā siena sagatavošanas posmā, piedāvājot tādus izstrādājumus, kas paredzēti plašajam šajā sezonā nodarbināto mašīnu klāstam.

BKT galvenajos siena sagatavošanas risinājumos ietilpst daudzpusīgais augstākās klases izstrādājums AGRIMAX FORCE, kas ir lieliski piemērots uzstādīšanai uz lieljaudas traktoriem un kombainiem. Riepām ir IF tehnoloģija — tās piepumpējot, nepieciešams zemāks spiediens salīdzinājumā ar standarta riepām, tāpēc tās ir piemērotas smagu kravu pārvietošanai un mazāk saplacina augsni. Papildus lieliskajām pašattīrīšanās īpašībām un vislabākajai degvielas ekonomijai AGRIMAX FORCE nodrošina arī nevainojamu saķeri, kas šīs riepas padara par perfektu sabiedroto lauku darbos. AGRIMAX klāstā ietilpst arī AGRIMAX TERIS, kas tāpat ir piemērotas lieljaudas ražas novākšanas mašīnām. Šīs BKT riepas ir paredzētas kombinētām darbībām, kurās saķere un liela kravnesība pārvēršas par izcilu veiktspēju. AGRIMAX FORCE ir īpašs sānu protektors un pastiprināta jauda lielākai pretestībai pat skarbos apstākļos un uz rugājiem klātas zemes. Tas ievērojami paildzina izstrādājuma dzīves ciklu. Vēl viens nozīmīgs izstrādājums ir AW 711 — kombainiem paredzētas radiālās riepas, kas izstrādātas tā, lai tās varētu lietot arī mūsdienu lauksaimniecībā, jo īpaši augsnes apstrādes darbos. Īpašais protektora sastāvs nodrošina ilgu izstrādājuma dzīves ciklu neatkarīgi no tā, vai riepas tiek izmantotas uz mīkstām vai cietām virsmām. Turklāt zemā rites pretestība, nobraucot uz ceļa ar citu segumu, gādā par ievērojamu degvielas ietaupījumu.

Savukārt pacelšanas darbiem, kas ir izšķiroši svarīgi pēdējos siena sagatavošanas posmos, BKT piedāvā MULTIMAX klāstu, kurā ietilpst riepas, kas vislabāk darbojas ar teleskopiskajiem iekrāvējiem. Lielisks piemērs ir MULTIMAX MP 522 — izcilas stabilitātes un saķeres riepas ar lielisku izturību pret caurduršanu. Īpaši izturīgas pret griezumiem un plīsumiem ir MULTIMAX MP 527 ar noturīgu riepas sānu, kas nodrošina lielisku stabilitāti pacelšanas režīmā un sniedz maksimālu darbības brīvību operatoram.

Nepalaidiet garām arī AS 504 riepas, kas ir uzliekamas uz teleskopiskajiem iekrāvējiem vai piekabēm. Tām ir izcila izturība un saķere, kā arī augstākās klases pašattīrīšanās īpašības.

Braucieniem no lauka uz ceļu, kad kulšanas darbu beigās tiek pārvadātas siena ķīpas, BKT piedāvā labākās riepas flotācijas riepu klāstā. Šīm riepām ir izcila saķere un spēja noturēt smagas kravas. Flotācijas riepas ir izstrādātas lietošanai traktoriem un piekabēm, un tām piemīt izcilas pašattīrīšanās īpašības, kam ir liela nozīme braukšanai bezceļu apstākļos. Izcilas šajā sortimentā ir FL 635 — radiālās riepas, kas ir piemērotas lietošanai gan uz ceļa, gan laukā. Darbam ar siena ķīpām ir izstrādāts īpašs bloka protektora raksts. FL 635 riepas nodrošina optimālu spiediena izlīdzinājumu uz zemes, tāpēc būtiski samazina augsnes sablīvēšanos un neļauj iet bojā vērtīgajai ražai. Šajā pašā izstrādājumu klāstā ietilpst arī FLOTATION 558 — lielisks sabiedrotais ražas novākšanas darbos. Riepas tiek īpaši ieteiktas lietošanai tādās situācijās, kurās liela nozīme ir labai saķerei. FLOTATION 558 var izturēt augstas jaudas slodzi, tāpēc tās ir ļoti piemērotas ražas novācējiem un ķīpu vālotājiem, kā arī autocisternām un piekabēm. Vēl ir pieejamas riepas FLOTATION 648, kuru dažādie izmēri ir piemēroti ražas novācējiem un ķīpu vālotājiem. FLOTATION 648 īpašais protektora dizains ļauj ar zemu spiedienu transportēt ļoti smagas kravas, kas samazina augsnes sablīvēšanos un nebojā ražu.

Katrs no šiem izstrādājumiem ir ideāls risinājums lauksaimniecības tehnikas operatoriem. Uzņēmums BKT apņemas nepārtraukti nodrošināt lauksaimniekiem tādas riepas, kas atvieglo veicamos darbus un kāpina darba ražīgumu pat siena vākšanas sezonā.

Attēlu galerija