BKT riepas pārvietojamiem celtņiem.

Tās ir elastīgas, izturīgas un ilgi kalpojošas. Šīs riepas arī nodrošina komfortu, vilces spēku un nevainojamas manevrēšanas iespējas jebkādos apstākļos.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 24. janvāris. Mobilie celtņi tiek izmantoti dažādu darbu veikšanā rūpniecībā, celtniecībā un infrastruktūras izveidē. Celtņi parasti var pārvietoties ļoti ātri, sasniedzot 80 km/h lielu ātrumu. Tāpēc ir ārkārtīgi svarīgi, lai šo transportlīdzekļu riepas neuzkarstu. Visatbilstošākais risinājums ir radiālie produkti.

Riepām ir jābūt piemērotām lietošanai gan uz ceļiem un automaģistrālēm, gan arī darba vietās, kur reljefs ir sarežģītāks un nelīdzenāks. 

Vissvarīgākās šo produktu īpašības ir ne tikai elastība, bet acīmredzami arī izturība, noturība pret dažādiem apstākļiem un ilgs kalpošanas laiks. 

Visbeidzot — pārvietojamam celtnim ir jābūt lieliski piemērotam braukšanai pa ceļu lielā ātrumā, nodrošinot pienācīgu komfortu. Celtņa vilces spēkam un manevrēšanas iespējām ir jābūt nevainojamām pat visekstremālākajos apstākļos. 

Pārvietojamiem celtņiem paredzētās BKT riepas ir īpaši konstruētas un veidotas, domājot par izaicinājumiem, ar ko nākas sastapties, veicot vissarežģītākos uzdevumus — smagu kravu transportēšanu pa dažādām virsmām. 

Lai panāktu augstu ražošanas veiktspēju un drošību, uzņēmums BKT ir izstrādājis produktus, kas nodrošina lielu stabilitāti pacelšanas un transportēšanas laikā.

Turklāt visām BKT specializētajām mobilo celtņu riepām ir izturīga tērauda konstrukcija, turklāt tās ir izgatavotas no īpašiem materiālu savienojumiem, kas garantē ilgu kalpošanas laiku. Konstrukcija, protams, ir piemērota lielam pārvietošanās ātrumam pa ceļiem un autoceļiem.

Pašlaik BKT piedāvā divas dažādas produktu līnijas, kas paredzētas pārvietojamiem celtņiem. Piedāvājums ir īpaši plašs un paredzēts arī citu veidu celtņiem un rūpnieciskajiem vai celtniecības transportlīdzekļiem. 

Abās līnijās ir iekļauti radiālie produkti, kas apzīmēti ar ātruma indeksiem “E” un “F”.

AIROMAX AM 27

Līnija AIROMAX AM 27 ir īpaši piemērota braukšanai pa ceļiem un automaģistrālēm, kur ir svarīga noturība pret nodilumu un saplīšanu, taču riepas nodrošina arī lielisku vilces spēku un noturību darba vietās, kur reljefs ir sarežģītāks un nelīdzenāks.

To apvalks un siksnas ar tērauda slāņiem garantē izturību un noturību. Sānu un protektora savienojumi ir ļoti noturīgi pret griezumiem un plīsumiem. Riepas ir noturīgas pret ļoti augstu temperatūru un izkliedē siltumu, kas rodas, ātri pārvietojoties. Pašlaik ir pieejami pieci dažādi šo riepu izmēri: 385/95 R 24, 385/95 R 25, 445/95 R 25, 505/95 R 25 un arī 525/80 R 25.

AIROMAX AM 543

Līnija AIROMAX AM 543 ir īpaši piemērota būvniecībā izmantotajiem celtņiem, jo šīs riepas nodrošina izcilu vilces spēku un lielu stabilitāti.

Dziļais un mezglainais protektors garantē teicamu darbību nelīdzenās vietās, lieliski aizsargājot riepu konstrukciju. Tā kā riepas tiek pakļautas lielam stresam un tiek lietotas ekstremālos apstākļos, tās ir konstruētas tā, lai būtu noturīgas pret spēcīgu stresu, kas ir raksturīgs darbam ar šādiem transportlīdzekļiem un šādam lietojumam. Pašlaik ir pieejami trīs šo riepu izmēri: 385/95 R 24, 385/95 R 25 un 445/95 R 25.

Katram lietojumam ir nepieciešamas noteikta veida riepas — produkts, kas ir detalizēti izpētīts, lai nodrošinātu maksimālu veiktspēju un uzlabotu konkrētā transportlīdzekļa jaudu.

Pievienojieties BKT preses telpai: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room