STARCO GS dubulto riteņu ekspluatācijas noteikumi!

Pareiza montāža – droša darba pamats (uzmanīgi izlasiet un ievērojiet montāžas instrukciju). Montāžu veiciet tikai ar tam paredzēto atslēgu. 1. Pareiza montāža – droša darba pamats (uzmanīgi izlasiet un ievērojiet montāžas instrukciju). Montāžu veiciet tikai ar tam paredzēto atslēgu.
Svarīgs faktors – gaisa spiediens riepās. Pirms dubulto riteņu montāžas pārbaudiet un noregulējiet spiedienu gan traktora pamata riteņos, gan dubultajos riteņos. Spiedienam dubultajos riteņos ir jābūt mazākam nekā traktora pamata riteņos! Spiedienam ir jābūt 0,8bar. Neattiecās uz kombainu un šaurajiem dubultajiem riteņiem, kā arī uz zemspiediena riepām.

2. Svarīgs faktors – gaisa spiediens riepās. Pirms dubulto riteņu montāžas pārbaudiet un noregulējiet spiedienu gan traktora pamata riteņos, gan dubultajos riteņos. Spiedienam dubultajos riteņos ir jābūt mazākam nekā traktora pamata riteņos! Spiedienam ir jābūt 0,8bar. Neattiecās uz kombainu un šaurajiem dubultajiem riteņiem, kā arī uz zemspiediena riepām.


Pēc traktora ekspluatācijas ar dubultajiem riteņiem, ir jāpārbauda visi stiprinājumi un, ja nepieciešams, tie ir jāpievelk. Stiprinājumus ir jāpārbauda pirms katras tehnikas izmantošanas.   3. Pēc traktora ekspluatācijas ar dubultajiem riteņiem, ir jāpārbauda visi stiprinājumi un, ja nepieciešams, tie ir jāpievelk. Stiprinājumus ir jāpārbauda pirms katras tehnikas izmantošanas.
 Dubultie riteņi ir paredzēti tikai darbam uz lauka. Lai izvairītos no disku, stiprinājumu un traktora stupicu bojājumiem dubultos riteņus ir jānoņem no tehnikas, ja traktors pārvietojas pa koplietošanas ceļiem.   4. Dubultie riteņi ir paredzēti tikai darbam uz lauka. Lai izvairītos no disku, stiprinājumu un traktora stupicu bojājumiem dubultos riteņus ir jānoņem no tehnikas, ja traktors pārvietojas pa koplietošanas ceļiem.


 Ieteicamais traktora ātrums, izmantojot dubultos riteņus, ir ne lielāks kā 20 km/h.       5. Ieteicamais traktora ātrums, izmantojot dubultos riteņus, ir ne lielāks kā 20 km/h.


Uzmanību!!! Ja netiek ievēroti ekspluatācijas noteikumi – ir iespējami disku, stiprinājumu un traktora stupicu bojājumi.

Šādos gadījumos garantija nedarbojas!