HONDA Zviedrija ir izvēlējusies komplektēt kvadraciklus ar komplektajiem riteņiem STARCO BIG FOOT

21.07.2014

Vairākums kvadraciklu pircēju pilnībā apmierina kvadraciklu riepas un diski, kuri ir standarta komplektācijā. Riteņi, kurus uzstāda kvadraciklu ražotāji, pilnībā apmierina vairums pircēju, sevišķi ja pārsvarā tiek braukts pa ceļiem vai laukiem. Taču tiek novērots, ka kvadracikli kļūst ar vien iecienītāki profesionāļu vidū: laukstrādnieki, mežstrādnieki, mednieki un bezceļu izbraucienu organizētāji. Šādi klienti vēlas, lai tiktu uzstādīti speciāli riteņi, kuri palielina kvadracikla stabilitāti un caurejamību.

ATV HSR27HD 500

Daudzi piegādātāji var piegādāt un uzstādīt kvadracikliem riteņus, kuri būs lielāki un strādās labāk nekā standarta komplektācijas riteņi. Taču parastam pircējam ir samērā sarežģīti izvēlēties disku un riepu komplektu, kurš ir izgājis drošības pārbaudi un saderības pārbaudi ar konkrēto kvadracikla modeli. Rūpnīcas uzstādīto riteņu nomaiņa var novest pie stabilitātes samazināšanās, kas savukārt noved pie drošības samazināšanās. Var pieaugt degvielas patēriņš. Kā arī var tikt anulēta rūpnīcas garantija.

Kompānijai STARCO ir daudzu gadu pieredze ATV tirgū: galvenokārt kā riepu, komplekto riteņu un komplekto dubultriteņu piegādātājam. Kompānija ir izanalizējusi dažādu kvadraciklu modeļu funkcionalitāti, un STARCO inženieri, kopā ar vadošajiem kvadraciklu ražotājiem un izgatavotājiem, ir veikuši kopēju darbu, lai garantētu labāko.

STARCO jaunums kvadraciklu komplektajos riteņos priekš Honda – pilnībā atbilstošs komplekts no četriem metāla diskiem un četrām riepām. Šis komplekts ir speciāli izstrādāts un testēts priekš Zviedrijas Hondas.

Radot komplektu Big Foot, STARCO speciālisti izmantoja izturīgu metāla disku, kuru izstrādāja STARCO un ražoja nesen modernizētajā rūpnīcā Beli Manastir (Horvātija), un izturīgu riepu Bear Claw no Kendas zīmola.

Salīdzinot ar rūpnīcas disku, STARCO metāla diskam ir izturības rezerve, biezāka mala, ventiļa sargs un pilnīgi apstrādāta diska virsma ar elektroforēzi, kas nodrošina lielisku izskatu, izturību pret rūsēšanu un izturību pret nodilšanu braucot pa cietām virsmām. Jaunajiem metāla diskiem priekš Hondas ir 10 collu platums priekšā un 12 collu platums aizmugurē, pie maksimālā 27 collu diametra. Standarta diskiem parasti ir 8 collu platums un 25 collu diametrs. Dažās valstīs Jūs varat pasūtīt STARCO interneta veikalā arī citus izmērus, tai skaitā vieglmetāla sakausējumu diskus.

ATV Big Foot - Hello Gunnar

Riepas Bear Claw no Kendas pilnībā atbilst savam nosaukumam „Lāča nags”, tās nodrošina lielisku saķeri vissarežģītākajos ceļa apstākļos. 27 collu riteņi ļauj Hondas kvadracikla dzinējam strādāt ar maksimālu jaudu pie lielām slodzēm. Pie tam, kvadracikls saglabā stabilitāti, vadāmību un drošību.

Tā pat kā priekš Hondas, arī priekš citu zīmolu kvadracikliem ir līdzīgi riteņu komplekti STARCO Big Foot.

Kādreiz izklaidei paredzētais kvadracikls, jau sen kļuvis par darba mašīnu dažādos saimniecību darbos. STARCO Big Foot komplekts ļauj profesionālam lietotājam palielināt kvadracikla funkcionalitāti un palielināt tā caurejamību.