Izaugsme kopā ar jaunajiem DEUTZ-FAHR traktoriem

16.08.2016

DEUTZ-FAHR

Jūs noteikti jau zināt, ka mēs BKT esam apņēmušies augt kopā ar mūsu partneriem. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka mēs esam Jūsu pusē un sekojam līdzi Jūsu vajadzībām. Pēc tam mēs darām visu iespējamo, lai Jūsu lietošanā nonāktu vispiemērotākās riepas, kas ļaus Jums uzlabot uzņēmējdarbību.

Paturot prātā šo filozofiju, nesen mēs spērām soli uz priekšu - mēs esam nostiprinājuši mūsu ciešo sadarbību ar SDF. Tāpēc ar lielu prieku varam paziņot, ka BKT ir pirmās komplektācijas riepu piegādātājs DEUTZ-FAHR traktoriem.  Jaunākās 6., 7. un 9. sērijas traktori tiks aprīkoti ar labākajām Agrimax līnijas BKT riepām - visi jaunie traktori ir aplūkojami Future Farming 2016 izstādē, kas Jūlija sākumā notiek Vācijā.

DEUTZ-FAHR

Kas jauns?

DEUTZ-FAHRKas šiem traktoriem ir īpašs?  6., 7. un 9. sērija ir SDF produktu pamats efektivitātes, produktivitātes, jaunāko tehnoloģiju, ērtību un dizaina ziņā. Tie izstrādāti, lai apmierinātu ikviena lauksaimnieka vajadzības visdažādākajiem pielietojuma veidiem un SDF uzskata, ka tie ir lauksaimniecības tehnikas nākotne.

Kā zināms, traktora sniegums lielā mērā ir atkarīgs no riepu kvalitātes.  Tieši tādēļ DEUTZ-FAHR paļaujas uz mums, lai aprīkotu savus jaunākos modeļus. Viņi ir izvēlējušies labāko no mūsu Agrimax produktu klāsta, kas ir īpaši izstrādāts moderniem, lieljaudas traktoriem, proti, mūsu populārākos produktus - Agrimax Force, Agrimax RT 657 un Agrimax RT 765.

9. sērija

Agrimax Force, BKT riepu karalis, nodrošina visas nepieciešamās īpašības tādiem lieljaudas traktoriem kā 9. sērija, garantējot izcilu sniegumu kā uz lauka, tā arī uz ceļa.

Kā jau nosaukums liecina, Agrimax Force apvieno spēku, produktivitāti, elastību un izturību. Pateicoties IF tehnoloģijām, šīs riepas var izturēt slodzi pie zemāka spiediena salīdzinājumā ar standarta riepām, samazinot augsnes sablīvēšanu un ļaujot pārvietoties no lauka uz ceļu, nemainot riepu spiedienu.

Citas īpašības, piemēram, vilce, pašattīrīšanās un degvielas ekonomija padara Agrimax Force par lauka karali, t.i., par ideālo riepu lieljaudas traktoriem visos apstākļos, no pārbraucieniem līdz zemes aršanai.

6. un 7. sērija

Gan 6., gan 7. sērija aprīkota ar Agrimax RT 657, pateicoties šo riepu galvenajām īpatnībām: izturībai, ērtībām un izcilai saķerei! Tās ir daudzpusīgas un piemērotas dažādiem lietošanas veidiem gan uz ceļa, gan laukā: zemes aršana, transportēšana un vīnogu novākšana. Vilce, braukšanas komforts un augsta kravnesība, ātrums un manevrētspēja ir šo riepu stiprās puses. Turklāt tās ļauj garantēt minimālu augsnes sablīvēšanu un zemu degvielas patēriņu, samazinot arī ekspluatācijas izmaksas.

DEUTZ-FAHR DEUTZ-FAHR

Visbeidzot, taču ne mazāk svarīgi, mūsu Agrimax RT 765 tiks uzstādīts DEUTZ-FAHR 7. sērijas traktoriem. Tās ir lieliskas riepas zemes aršanai, gan arī braukšanai pa ceļiem, nodrošinot izcilu braukšanas komfortu. Līdzīgi kā citas Agrimax sērijas riepas, Agrimax RT 765 ir liels saskares laukums, kas uzlabo saķeri, neietekmējot augsni. Turklāt, jaunās paaudzes materiāls tās padara īpaši piemērotas lietošanai visskarbākajos apstākļos, kur nepieciešama izturība pret griezumiem un nodilumu.

Šī sadarbība ar SDF liek mums lepoties ar savu darbu un īpaši ar mūsu izpētes un attīstības departamentu. Tas nozīmē, ka esam izstrādājuši augstākās klases riepas, kas ideāli apmierina mūsdienu lauksaimniecības vajadzības.

Mēs esam apņēmušies strādāt plecu pie pleca ar mūsu klientiem, lai pilnībā izprastu visus būtiskākos aspektus un problēmas un nodrošinātu labākos iespējamos risinājumus. Ja mēs turpināsim dalīties pieredzē, prasmēs un sajūtās ar Jums, mums izdosies gūt panākumus un attīstīties kopā ar Jums.

Tātad, ko Jūs domājat par to? Aplūkojiet jaunos DEUTZ-FAHR traktorus ar BKT riepām mūsu galerijā.