Jauns uzņēmuma BKT riepu Ridemax FL 699 izmērs 525/65R20.5

29.05.2021

Serenjo (Itālija), 2021. gada 11. maijs. Katram savs izmērs. BKT RIDEMAX riepu modelim RIDEMAX FL 699 ir pieejams jauns izmērs: 525/65 R 20.5, un tas ieņem vietu līdzās izmēram 24 R 20.5.

Uzņēmums BKT aktīvi tiecas uz ekoloģiskās drošības uzlabošanu un nepārtraukti izstrādā novatoriskus risinājumus. Uzņēmuma speciālisti pievērš lielu uzmanību visiem iespējamiem augsnes — attiecībā uz lauksaimniecību — un vides aizsardzības pasākumiem, samazinot degvielas patēriņu un CO2 emisiju. Neatņemama šādas pieejas daļa ir orientēšanās uz klientu vajadzībām, ko tie, protams, ļoti novērtē.

Šī darba rezultāts ir RIDEMAX riepu sērija, kas paredzēta uzstādīšanai traktoriem un piekabēm, ar ko tiek veikti dažādi transportēšanas darbi lauksaimniecībā un rūpniecībā. Riepu raksturīgo īpašību skaitā ir stabilitāte lielā ātrumā, liela kravnesība, kas ļauj samazināt transportēšanas ciklu skaitu, un samazināta pretestība svārstībām, kas veicina degvielas ekonomiju.

RIDEMAX riepu sērijā ietilpst modeļi RIDEMAX FL 699, RIDEMAX FL 693 M, RIDEMAX FL 690 un RIDEMAX FL 690 IND piekabēm, kā arī modeļi RIDEMAX IT 696 un RIDEMAX IT 697 (M+S) traktoriem.

BKT RIDEMAX FL 699

RIDEMAX FL 699 ir paaugstinātas caurgājības riepas lauksaimniecības piekabēm un cisternām. Šīs riepas izceļas ar pilnmetāla diegu konstrukciju un attiecīgi lielu kravnesību, kas palīdz samazināt nepieciešamo transportēšanas ciklu skaitu. Šī modeļa pastiprinātie sāni paaugstina stabilitāti lielā ātrumā, lai vadāmība būtu ērtāka un tiktu nodrošināta pilnīga kontrole pār mašīnu. Riepām RIDEMAX FL 693 M ir pirmšķirīgas saķeres spējas. Izstrādājot šīs riepas, prioritāte tika piešķirta braukšanas komfortam un pašattīrīšanās spējām. Ātruma indeksi D/E nozīmē, ka riepas var izmantot lielā ātrumā un tādējādi ievērojami ietaupīt laiku. Riepas RIDEMAX FL 690 paredzētas smagu kravu pārvadāšanai ar piekabēm un cisternām. Tām ir izcilas pašattīrīšanās īpašības, un tās ir piemērotas ekspluatācijai uz ceļiem 75% gadījumu. Šo riepu “dvīņubrālis”, modelis RIDEMAX FL 690 IND, izceļas ar līdzīgām īpašībām, taču tika izstrādāts konkrēti rūpniecības piekabēm.

Modeļiem RIDEMAX IT 696 un RIDEMAX IT 697 (M+S) traktoriem nesen bija veltīta epizode kanālā BKT Network, kur ar detalizētiem tehnisko raksturlielumu aprakstiem tika pamatota šo riepu piemērotība ekspluatācijai rūpniecības traktoriem. Šajā videoklipā par riepām stāsta Jurijs Dantilio (Yuri D’Antilio), BKT Eiropas nodaļas reģionālais vadītājs.

Riepu RIDEMAX IT 696 unikālais protektora zīmējums nodrošina izcilu saķeri ar ceļa segumu, tostarp ziemā, kā arī lielisku pašattīrīšanos un zemu pretestību svārstībām. Šīs riepas ir īpaši piemērotas uzstādīšanai tehnikai, ko izmanto kravas pārvadājumiem un remontdarbiem, tostarp riepu lietošanas lielā maksimālā ātruma dēļ.

Visbeidzot — RIDEMAX IT 697 (M + S), kas ir labākā izvēle traktoru ekspluatācijai ziemā. Protektora rievas un īpašais gumijas maisījums ir stabilitātes, komforta un pilnīgas kontroles garants braukšanas laikā. Vidējais riepu lietošanas laiks uz aizmugurējā tilta ir 3000 stundu, bet BKT veiktie testi ir pierādījuši, ka modelis RIDEMAX IT 697 (M+S) ir spējīgs izturēt vairāk nekā 4000 darba stundu.

BKT modeļu katalogu, kurā jau ir vairāk nekā 2700 nosaukumu, tagad ir papildinājis riepu RIDEMAX FL 699 jaunais izmērs 525/65 R 20.5. Uzņēmums BKT meklē risinājumus jebkurām vajadzībām un lietošanas jomām, izstrādājot riepas, kas atbilst visu pircēju vajadzībām, lai palīdzētu ietaupīt laiku un resursus, kā arī samazināt degvielas patēriņu.

Pareizā riepu izvēle ir būtisks ieguldījums apkārtējās vides aizsardzībā.

Videoklips kanālā BKT Network par riepu modeļiem RIDEMAX IT 696 un RIDEMAX IT 697 (M+S):

https://www.bkt-network.com/exclusive-content-for-you/training-industrial-tractor-episode

BKT vietne mediju pārstāvjiem: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room


Par uzņēmumu BKT: 

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — riepu ražošanas uzņēmums Indijā. BKT grupa ražo plašu modernu bezceļu riepu klāstu lauksaimniecības, rūpniecības, rakšanas, kalnrūpniecības un ostas tehnikai, kā arī paaugstinātas caurgājības un dārzkopības iekārtu mašīnām. Visdažādākajām klientu vajadzībām izstrādāto BKT novatorisko risinājumu klāstā ir vairāk nekā 2700 izstrādājumu, kas tiek pārdoti vairāk nekā 160 pasaules valstīs. Apmeklējiet mūsu vietni www.bkt-tires.com.