Pilns industriālo BKT riepu sortiments – kompānijas STARCO noliktavās

15.07.2016

STARCO BKT Start

STARCO informē, ka sāk aktīvi strādāt ar visā pasaulē plaši pazīstamā indijas riepu ražotāja BKT, industriālo riepu segmentu. No tā izriet, ka mūsu klientiem, mūsu noliktavās, vienmēr būs pieejamas BKT riepas dakšu iekrāvējiem, mini iekrāvējiem, industriālajiem traktoriem, teleskopiskajiem iekrāvējiem, ceļamkrāniem, ekskavatoriem, greideriem, ceļaruļļiem, frontālajiem, šahtu un ostu iekrāvējiem, pašizgāzējiem ar dalīto rāmi un citai speciālai tehnikai.

BKT IND BKT OTR

Sīkāku informāciju varat iegūt mūsu pārdošanas nodaļā: “Lapegles” (Dommo Biznesa Parks), Stūnīši, Olaines nov., LV-2127, Latvija

Īsi par kompāniju BKT

Balkrishna Industries Limited (BKT)ir dibināta 1987.gadā un šobrīd ir viens no vadošajiem industriālo riepu ražotājiem. Kompānijas galvenais birojs atrodas Mumbajā, Indijā.

BKT ražo lauksaimniecības, ceļu būves, industriālas, ostas un kalnu izstrādes tehnikas riepas, kā arī riepas kvadracikliem un dārza tehnikai.

Pasaulē BKT bezceļu riepu tirgus daļa ir 6%. Pēdējo piecu gadu laikā BKT riepu pārdošanas ir augušas par 30%, un ir 850 miljoni ASV dolāru.

BKT ir četri apakšuzņēmumi, kuras nodrošina tirdzniecību un mārketingu Eiropā un Ziemeļamērikā. ВКТ Europe S.r.l. Serenjo (Itālija), BKT Tires USA Inc. Akronā, Ohaijo štatā (ASV), ВКТ Tires, Inc. Brentvudā, Tenisijas štatā (ASV) un BKT Tires Canada Inc. Toronto (Kanāda). Bkt riepas tiek izplatītas 130 pasaules valstīs ar vietējo dīleru starpniecību. Kompānijas piecās rūpnīcās Aurangabad, Bhiwadi, Chopanki, Dombivali иn Bhuj strādā vairāk kā 7000 darbinieku.