Cienījamie uzņēmuma SIA ”STARCO Eastern Group” klienti un partneri, paziņojam Jums par izmaiņām mūsu uzņēmuma nosaukumā.

30.12.2016

BOHNENKAMP

2016.g. 28.decembrī sabiedrība ar ierobežotu atbildību ”STARCO Eastern Group” pārdēvēta par sabiedrību ar ierobežotu atbildību ”Bohnenkamp” (SIA ”Bohnenkamp”).

Šis notikums kļuva par noslēguma etapu vienošanās par “biznesa stiprināšanas stratēģiju” realizēšanā starp uzņēmumiem Bohnenkamp AG (Vācija) un STARCO Europe A/S (Dānija).

Kā mēs jau paziņojām iepriekš, saskaņā ar šo vienošanos no 2016.gada 1.jūlija uzņēmums ”STARCO Eastern Group” ir iekļauts Bohnenkamp Group sastāvā. Tas ļāva mūsu uzņēmumam kļūt par vēl stiprāku un drošāku partneri riepu, disku, riteņu komplektu un citu komplektējošo sastāvdaļu piegādē, uzlabot tehniskās zināšanas un veidot attiecības ar klientiem jaunā līmenī. Jau tagad mēs varam piedāvāt daudz plašāku produkcijas sortimentu, preču tūlītēju pieejamību mūsu noliktavā, labāku servisa kvalitāti un līmeni.

Sakarā ar izmaiņām nosaukumā ir nomainīts uzņēmuma zīmogs, spiedogi un firmas veidlapa. Pārējie rekvizīti, tajā skaitā reģistrācijas numurs, juridiskā un faktiskā adrese, bankas rekvizīti ir palikuši bez izmaiņām.

Mēs turpināsim visu saistību izpildīšanu, kuras esam uzņēmušies līdz nosaukuma izmaiņai, un turpināsim strādāt ar jauno nosaukumu bez noslēgto līgumu un citu agrāk noformēto dokumentu izmaiņu, laušanas, pārformēšanas vajadzības. Tāpat kā iepriekš, uzņēmums caur saviem darbiniekiem sniegs pilnu atbalstu saviem klientiem.

Mēs pateicamies Jums par līdzšinējo sadarbību un esam pārliecināti, ka arī turpmāk būsim profesionāls un uzticams partneris.

Laipni lūdzam SIA ”Bohnenkamp”!

STARCO_Bohnenkamp_560x280_LV.jpg


Īsa informācija par Bohnenkamp AG

Dibināts 1950.gadā Osnabrikā, Bohnenkamp AG ir viens no Eiropas riepu un riteņu piegādātāju līderiem industriālai, lauksaimniecības, kalnrūpniecības un citai speciālajai tehnikai, kā arī kravas automobiļiem un piekabēm. Uzņēmums piedāvā arī plašu asu un citu komplektējošo sastāvdaļu sortimentu lauksaimniecības iekārtām.

2016.gada 1.jūlijā vienošanās par ʺbiznesa stiprināšanas stratēģijuʺ rezultātā starp uzņēmumiem Bohnenkamp AG (Vācija) un STARCO Europe A/S (Dānija), uzņēmums “STARCO Eastern Group” tika iekļauts Bohnenkamp Group sastāvā.

Šobrīd uzņēmums, kurā darbojas vairāk nekā 480 darbinieki, piedāvā savu produkciju un pakalpojumus Vācijā, Šveicē, Austrijā, Beniluksa valstīs, Dānijā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Slovākijā, Čehijā, Ungārijā un Polijā. Bohnenkamp austrumu grupa darbojas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā un Kazahstānā.

Uzņēmums ar 65.gadu pieredzi ir garants drošām darījumu attiecībām.