STARCO Beli Manastir saņēma CREDIT RATING CERTIFICATE OF EXCELLENCE "AAA" sertifikātu

12.04.2015

STARCO Beli Manastir saņēma CREDIT RATING CERTIFICATE OF EXCELLENCE "AAA" sertifikātu

Mēs priecājamies paziņot, ka metāla disku rūpnīca STARCO Beli Manastir ieguva CREDIT RATING CERTIFICATE OF EXCELLENCE "AAA" (sertifikāts apliecina AAA kvalitātes nodrošināšanu). Pēc starptautiskajiem standartiem – AAA ir pats augstākais novērtējums, kurš apliecina, ka rūpnīca savlaicīgi un pilnā apmērā izpildīs savas saistības.

CREDIT RATING CERTIFICATE OF EXCELLENCE "AAA"

Kompānija STARCO Beli Manastir ieguva šo sertifikātu, par cik iekļuva 5% topā starp Horvātijas kompānijām pēc 2014.gada rezultātiem. Šo sertifikātu piešķīra BISNODE – lielākā eiropas reitingu aģentūra. Šīs aģentūras gelvenais ofiss atrodas Stoholmā, Zviedrijā.

STARCO Beli Manastir

STARCO ir bezprecedenta pieredze disku ražošanā. Mēs esam vieni no lielākajiem riteņu disku ražotājiem pasaulē, mūsu asortimentā ir gan mazi, gan lieli diski, kā arī visi, kas pa vidu. Ātrgaitas diski, bezceļu, iekštelpu. Metāla un platmsas diski rūpniecībai un lauksimniecībai. Nevis vienkārši diski, bet mehānikskas inovācijas, kas ļauj STARCO būt vadībā starp visiem pasules ražotājiem.

Metāla diski STARCO – ir labākā izvēle darbam agresīvi ķīmiskā kūdrā, kurā organiskās atliekas, tādas kā lapas un zāle, iekļūst tehnikas detaļās un rosina koroziju. Metāla diski STARCO, kurus paši ražojam ir ar unikālu elektroforēzes pārklājumu, kurš nodrošina optimālu aizsardzību pret karoziju.