Uzlabota ekspluatācijas kvalitāte Deestone kvadraciklu riepām

15.01.2015

Starp cilvēkiem, kuri brauc ar kvadracikliem lielu interesi izraisa Deestone (Taizeme) riepas, kuras piedāvā kompānija STARCO.

kvadraciklu riepām Deestone D932kvadraciklu riepām Deestone D936

Ne tikai pievilcīga cena apvienojumā ar lieliskām īpašībām noteikušas riepu modeļu Deestone D932 Swamp Witch un Deestone D936 Mud Crusher panākumus.

Kā amatieri, tā arī profesionāli sportisti ir pienācīgi novērtējuši kvadraciklu riepu Deestone izmantošanas īpašības, kuras nodrošina abu modeļu protektora zīmējumi.

Kopš 2015.gada janvāra kompānija Deestone ievieš programmu, kura tendēta uz tālāko ekspluatācijas īpašību uzlabošanu, tai skaitā, lai samazinātu radiālo un sāna riepu centra novirzi kvadraciklu riepām (ATV):

  1. Riepas sastāvdaļu svara pārbaude, pirms riepas komplektēšanas
  2. Pieļaujamā riepas sastāvdaļu pārklāšanās ierobežojums
  3. Papildus lāzeru izmantošana riepas komplektācijas laikā, lai riepas sastāvdaļu atrašanās atbilstu tehniskajai dokumentācijai
  4. Samazina karkasa un protektora nospriegojumu, uzstādot tos uz montējamās iekārtas, lai samazinātu to izstiepšanu
  5. Papildus apmācības un treniņi personālam, kurš veic riepu komplektēšanu

Norādītā programma ir tiešs kompānijas STARCO politikas mērķis attiecībā uz kvalitāti un sadarbību ar uzņēmumiem – ražotājiem. Kompānija rūpīgi izpētā piegādāto riepu ekspluatācijas īpašības, precīzi atzīmējot un analizējot, galējo lietotāju atsauksmes un pretenzijas.