Vispasaules izstādē SIMA 2015 vadošie traktoru ražotāji iesaka STARCO GS dubultriteņus

15.03.2015

Vispasaules izstādē SIMA 2015 vadošie traktoru ražotāji iesaka STARCO GS dubultriteņus

2015.gadā no 22 līdz 26 februārim, Francijā tika rīkota izstāde SIMA (Salon International de la Machine Agricole) – lielākā starptautiskā lauksaimniecības un lopkopības izstāde.

Lauksaimniecības tehnika tika izstādīta 7 zālēs ar 27000 kv.m. platību. Tie bija traktori, kombaini, piekarināmā tehnika zemes apstrādāšanai, iekrāvēji un cita tehnika, kura nepieciešama mūsdienīgai lauksaimniecībai un lopkopībai.

Kā citus gadus, arī šajā gadā daudzi traktori bija aprīkoti ar STARCO GS (iepriekšējais nosaukums STARCO Schaad) dubultriteņu sistēmām.

Kā piemērs, traktors Kubota M7171 tika aprīkots gan ar priekšējiem, gan aizmugurējiem dubultriteņiem (riepu izmērs (580/70R38 un 480/70R28). Šādam traktora modelim, ar šo riepu izmēru, pilnībā pietiek ar 3 stiprinājumiem priekšējai asij un 4 stiprinājumiem aizmugurējai asij. Šādi nokomplektēts traktors varēs bez pūlēm un spolēšanas apstrādāt augsni gan pavasarī, gan rudenī.

#GALLERY_ID_31#

Traktors CLAAS AXION 850 arī tika aprīkots ar STARCO GS dubultriteņu sistēmu HD plus. Priekšā pietiek ar 4 stiprinājumiem!

#GALLERY_ID_32#

Arī kompānija CASE uz sava traktora uzstādīja dubultriteņus STARCO GS (Schaad). Uz traktora CASE 240 ļoti skasti un spēcīgi izskatījās dubultriteņi uz aizmugurējās ass.

#GALLERY_ID_33#

Šie fotoattēli vēlriez pierāda cik svarīgi ir dubultriteņi jūsu traktoriem.

Ražotāji ar to parāda, ka tikai ar dubultriteņiem jūs varat veikt lauksaimniecības darbus ar minimālu buksēšanu. Pie tam samazinās spiediens uz augsni un samazinās degvielas patēriņš.