Ātri, vienkārši, ērti! Bohnenkamp jauna lietotne, kurā iesniegt pretenzijas par riepām!

10.05.2023

Bohnenkamp lietotne nodrošina inovatīvu risinājumu riepu bojājumu pārskatiem un dokumentēšanai. Pateicoties ērtajai saskarnei, varat nofotografēt bojāto riepu un augšupielādēt fotoattēlus tieši lietotnē. Lietotnē iebūvētā attēlu apstrādes tehnoloģija nodrošina, ka attēli būs skaidri un viegli salasāmi, kas vienkāršo pretenziju izskatīšanas procesu. Vai esat ceļā vai mājās, lietotnē varat vienkārši un ērti iesniegt pieteikumu un saņemt nepieciešamo atbalstu.

Lai pretenzijas iesniegšanas process būtu maksimāli gluds un efektīvs, lietotnē ir jānofotografē vairāki svarīgi uzņēmumi, attēlojot riepu, par kuru ir pretenzija.

Tie ir:

1. Visas riepas attēls, kas sniedz priekšstatu par riepas kopējo stāvokli.

2. Riepas sānu attēls, kurā ir redzama informācija par riepas izmēru, marku, modeli, kordu skaitu un sērijas numuru.

3. Riepas izmēra attēls, kas parasti atrodas sānos un ir svarīgs nomaiņai piemērotas riepas noteikšanai.

4. Riepas markas un modeļa attēls, kas sniedz informāciju par riepas ražotāju un konkrētu ražošanas līniju.

5. Riepas kordu skaita attēls (Ply Rating), kas norāda riepas nestspēju un ir svarīgs, lai garantētu maiņas riepas atbilstību konkrētā transportlīdzekļa ekspluatācijas apstākļiem.

6. Riepas sērijas numura attēls, kas ir unikāls identifikators un palīdz izsekot riepas vēsturei, kā arī ir svarīgs garantijas pretenzijām.

7. Riepas protektora dziļuma attēls, kas parāda riepas atlikušo kalpošanas laiku.

8. Vairāki riepas bojājuma fotoattēli, arī attēli tuvplānā, kurās skaidri ir redzams problēmas apmērs un vieta. Tas palīdzēs pretenziju izskatīšanas komandai skaidri noteikt un novērtēt problēmu.

9. Riepas gaisa spiediena manometra rādījums, kas palīdz noteikt, vai riepas bojājums ir saistīts ar nepietiekamu spiedienu vai citu problēmu.

10. Transportlīdzekļa fotoattēli no dažādiem rakursiem, tostarp no priekšpuses kreisajā pusē, no aizmugures labajā pusē, kā arī transportlīdzekļa rūpnīcas plāksnītes tuvplāns. Tas sniedz svarīgu informāciju par tehnikas marku, modeli un izlaides gadu.

Ievērojot šos ieteikumus un iesniedzot skaidrus un precīzus fotoattēlus, jūs varat nodrošināt ātru un efektīvu sava iesnieguma apstrādi.

Lietotne ir pieejama lejupielādei veikalos App Store un Google Play.

https://apps.apple.com/app/bohnenkamp-complaint-assistant/id1659622173

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bohnenkamp.assistant