BKT laiž klajā pilnībā jauno 70. Sēriju AGRIMAXFACTOR: tehnoloģiju un estētiskā dizaina šedevrs

15.12.2022

Izcila stabilitāte un vadāmība ir viena no šīs pilnībā jaunās sērijas galvenajām īpašībām, kas lieliski noder gan transportēšanai, gan augsnes apstrādes operācijām. Un pirmo reizi logotips E-READY izceļ BKT apņemšanos attiecībā uz elektrisko mobilitāti.

EIMA (Boloņa), 2022. gada 9.–13. novembris. Svarīgi jaunumi no BKT. Starptautiskais uzņēmums, kas bāzējas Indijā, laiž klajā AGRIMAXFACTOR, BKT pilnībā jauno 70. Sēriju traktoriem, kas ir lieliski piemērota gan transportēšanas, gan augsnes apstrādes operācijām.

AGRIMAXFACTOR ir jauns nosaukums jaunam riepas modelim un nākamais apliecinājums BKT apņēmībai piedāvāt novatoriskus risinājumus tirgū, kura prasības nemitīgi aug. Šoreiz tā ir uzņēmuma atbilde uz pieprasījumu pēc lielākām riepām. Līdz ar tirgus tendenču, kā arī klientu un lietotāju atsauksmju padziļināto izpēti BKT ir noteikusi, uz kurām jomām uzņēmumam jākoncentrējas savās attīstības aktivitātēs. Tāpēc uzņēmums ir izstrādājis pilnībā jaunu produktu, kam piemīt pilnībā atšķirīgas un novatoriskas īpašības, padarot to par tehnoloģiju un estētiskā dizaina šedevru.

Protektora konstrukcija ir uzlabota tehniski, ir palielināts protektora izciļņu garums un mainīta protektora izciļņu orientācija un leņķis, lai nodrošinātu uzlabotu vadāmību un gludu braukšanu.

Izcilu stabilitāti un ātru stūres reakciju – pat lielā ātrumā un lielas slodzes režīmā – nodrošina īpaši izturīgs karkass, kas izgatavots no poliestera, materiāla, kas aizstāj neilonu. Kopā to veido sešas poliestera joslas un četri izturīgi poliestera diegu slāņi, kas nodrošina augstu stabilitāti jebkurā ātrumā. Šī produkta novitātes papildu priekšrocība ir palielināts komforts.

Bet tas nav viss. Kā pirmais šāda veida produkts AGRIMAXFACTOR lepojas ar “E-READY” logotipu kā apliecinājumu BKT saistībām attiecībā uz elektrisko mobilitāti, kas tiks piemērota visiem šīs kategorijas produktiem. Tas arī uzsver BKT apņemšanos sekot tirgus vajadzībām, izmantojot novatoriskas un specifiskas tehnoloģijas. Elektromobiļi atspoguļo jaunus izaicinājumus, un tiem ir atšķirīgas vajadzības, jo tie rada lielu griezes momentu un lielāku svaru uz riepu. Augstam griezes momentam ir vajadzīgs jauns protektora dizains un savienojumi, kas ir noturīgāki pret nodilumu.

Nedrīkst arī neievērot šī jaunā produkta neparasto izskatu: AGRIMAXFACTOR logotipā uz riepas izmantots tas pats ekskluzīvais BKT fonts ar pievilcīgo burtu “F” (FACTOR) centrā pilnvērtīgi dinamiskā formā.

AGRIMAXFACTOR riepa, jaunais lieliskais sabiedrotais, kas piemērota ekspluatācijai daudzveidīgos apstākļos gan laukā, gan uz ceļa, jau ir pieejama trīs izmēros 600/70R30, 710/70R42, kas apzīmēts ar slodzes indeksu/ātruma simbolu 173D, un 710/70R42, kas apzīmēts ar slodzes indeksu/ātruma simbolu 176D. Izstrādē atrodas ne mazāk kā divpadsmit papildu izmēri, kas būs gatavi laišanai tirgū līdz 2023. gada pirmajai pusei.