BKT būtiski paplašina ražošanu Budžā.

21.03.2022

Sākot ar šodienu, BKT modeļu ražotne Budžā  būtiski paplašina lauksaimniecības radiālo riepu ražošanas jaudu, lai apmierinātu pieaugošo pieprasījumu visā pasaulē.  BKT ražotne Budžā par 50 000 metriskajām tonnām palielina riepu ražošanas jaudu.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 4. marts — BKT šodien izlaida pirmo radiālo lauksaimniecības riepu savā jaunajā, paplašinātajā Budžas ražotnē. Šis projekts ir 95 miljonu eiro ieguldījuma kulminācija.

BKT spēja to sasniegt rekordīsā laikā — nepilna gada laikā kopš darbu sākšanas 2021. gada 22. maijā. Ar to Grupa ir gatava pievienot vēl vienu lappusi savam izaugsmes stāstam. Jaunā ražotne 12 akru platībā sasniegs pilnu ražošanas jaudu (50 000 metriskās tonnas) 6 mēnešu laikā.

BKT stratēģiski izvēlējās ievērojami paplašināt riepu ražošanu, lai apmierinātu riepu pieprasījuma pieaugumu pasaulē, jo īpaši lauksaimniecības sektorā.

“Lauksaimniecības riepu pieprasījums visā pasaulē ir ļoti liels”, komentē BKT priekšsēdētājs un rīkotājdirektors Arvinds Poddars (Arvind Poddar). Ir izteiktas norādes, ka izaugsme šajā sektorā turpināsies, un atbilstoši uzņēmuma vīzijai par izaugsmi un kvalitāti pašreizējā paplašināšanās apmierinātu mūsu lojālo klientu cerības. Vienā no grūtākajiem brīžiem, ko pasaule piedzīvojusi pandēmijas laikā 2021. gadā, pieņēmām stratēģiju, kas palīdzēja apmierināt pat mūsu prasīgākos klientus un piegādāt savus produktus atbilstoši viņu prasībām. Mēs patiesi jūtam, ka ir pienācis laiks rīkoties un spert krietnu soli uz priekšu, lai izpildītu mūsu apņemšanos apmierināt pieaugošās klientu vajadzības. Šī paplašināšanās ir mūsu atbilde uz vispārējo pieprasījumu.”

Uzņēmums BKT tika izveidota ar dinamisku misiju “pastāvīgi paplašināties un nodrošināt izaugsmi ar augstas kvalitātes produktu”, un šī darbība atbilst tā mērķim kļūt par vienu no vadošajiem ražotājiem pasaulē.

Šajā ražotnē ir izmantotas mūsdienīgas tehnoloģijas gan iekārtās un infrastruktūrā, gan arī darbinieku labklājībā. Ražotne atrodas Budžā Indijas Gudžaratas štatā aptuveni 60 km attālumā no Mundras ostas Arābijas jūrā. Tas mums atvieglo BKT produktu nosūtīšanu uz vairāk nekā 160 valstīm visā pasaulē.