Pieejams jauns L-5 izmērs riepai BKT EARTHMAX SR 51

23.11.2021

Pārdošanā pieejams jauns izmērs 875/65 R 29 L-5 riepai EARTHMAX SR 51.

Īpaši dziļš protektors L-5 nodrošina lielisku aizsardzību pret griezumiem un pārsišanu, kā arī ilgu kalpošanas laiku darbam ar riteņu iekrāvējiem, kas tiek ekspluatēti smagos apstākļos.

Serenjo (Itālija), 2021. gada 3. novembris. — Uzņēmums BKT laidis klajā jaunu izmēru riepai EARTHMAX SR 51: 875/65 R 29 L-5.

Jaunā 65. sērijas riepa īpaši izstrādāta riteņu iekrāvējiem, kas tiek ekspluatēti smagos apstākļos uz abrazīvām virsmām karjeros un izgāztuvēs. Pateicoties izturībai pret griezumiem, L-5 īpaši dziļais protektors nodrošina izcilu aizsardzību pret griezumiem un pārsišanu, kā arī palielinātu kalpošanas laiku.

Riepa EARTHMAX SR 51 ir nodrošināta ar sānmalu aizsardzību, lai garantētu lielisku saķeri un ilgmūžību. Izturīgā karkasa konstrukcija no metāla kordiem un pret griezumiem izturīgais gumijas maisījums ļauj palielināt ražīgumu un darba laiku, ko parasti ietekmē riepu bojājumi.

Zemprofila konstrukcija un pastiprināti sāni nodrošina izcilu noturību un palielinātu kalpošanas laiku, tikmēr plecu zonas kvadrātveida bloki atgrūž akmeņus un samazina riepas caursišanas risku.

Jauns izmērs 875/65 R 29 L-5 papildina esošo klāstu 17.5 R 25, 20.5 R 25, 23.5 R 25, 29.5 R 29, 35/65 R 29 un 35/65 R 33. Visi izmēri aprīkoti ar speciālu protektoru L-5 no gumijas maisījuma, kas noturīgs pret griezumiem. Šo izmēru riepas bieži izmanto visdažādākajiem iekraušanas darbiem, jo tās atbilst prasībām attiecībā uz darbiem bezceļos visā pasaulē.

Riepa EARTHMAX SR 51 no EARTHMAX sērijas ir īpaši izstrādāta labākam slodzes sadalījumam izmantošanai rāmja pašizgāzējiem, riteņkrāvējiem, buldozeriem, greideriem un dažiem daudzfunkcionālajiem transportlīdzekļiem. Šī sērija ietver daudzus modeļus, tāpēc tajā iespējams atrast sev piemērotu riepu jebkuram lietojumam. Šajā sērijā ietilpst vairāk nekā 20 dažādas riepas bezceļu tehnikai. Riepas atšķiras atkarībā no lietošanas veida, paredzētās virsmas un tehnikas. Ir pieejami arī dažādi izmēri un gumijas maisījuma tipi.

Uzņēmums BKT tiecas apmierināt katra pircēja prasības, tāpēc EARTHMAX modeļu klāsts pastāvīgi tiek paplašināts un pilnveidots.