BKT laiž tirgū jaunu riepu FL 695

04.08.2022

Jaunākais BKT ražojums ir mūsdienīgu tehnoloģiju produkts lauksaimniecības un rūpniecības nozarēm izmantošanai būvniecības un lauksaimniecības transporta piekabēm.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 14. jūnijs – Uzņēmuma transporta parkā piekabēm ir būtiska nozīme. Piekabes tiek izmantotas smagu darbu veikšanai – kravu pārvadāšanai gan pa ceļiem, gan bezceļiem. Tās noteikti nevajadzētu uzskatīt par otršķirīgām salīdzinājumā ar traktoru, jo no tām ir atkarīga uzņēmuma produktivitāte. Attiecīgi specifisku riepu izvēle piekabēm, kas palielina piekabju veiktspēju un veicina produktivitāti, kļūst par nozīmīgu faktoru.

Kā rūpīgam tirgus novērotājam BKT atkal ir izdevies atbilstoši reaģēt uz lietotāju vajadzībām, sniedzot jaunu produktu piedāvājumu piekabēm, kas tiek izmantotas vissmagākajiem transporta darbiem.

Tā ir riepa FL 695, novatorisks, lauksaimniecības un rūpniecības nozarēm paredzēts produkts, kas izstrādāts tieši piekabēm, ko izmanto būvniecības un lauksaimniecības darbiem. Šī radiālā riepa ir ārkārtīgi izturīga, pateicoties stingram korpusam ar vairākiem tērauda stiepļu slāņiem, sniedzot aizsardzību pret saduršanu. Papildus šajā riepā ir izmantots īpašs savienojums, kas uzlabo izturību pret griezumiem.

FL 695 atšķiras ar protektoru dizainu, kas ietver šai riepai ekskluzīvu centrālās daļas rakstu, kas palīdz nodrošināt izcilu stabilitāti un izturību jebkādos apstākļos smagas slodzes darbu laikā. Turklāt šai riepai ir dziļš protektors, kas garantē optimālu pašattīrīšanos, braucot gan pa ceļiem, gan bezceļiem, kas veicina tās ilgo kalpošanas laiku.

Visas šīs īpašības padara FL 695 par īstenu sabiedroto pat vissmagāko transportēšanas darbu veikšanai.

Šobrīd riepa ir pieejama ar izmēru 650/55 R 26.5.

Šis jaunums papildina BKT plašo riepu klāstu, kas seko uzņēmuma definētajai filozofijai: Jo produkts ir specifiskāks un labāk pielāgots katrai vajadzībai, jo tas kļūst ilgtspējīgāks. Izvēloties atbilstošo riepu katram specifiskajam darbam, varat izvairīties no priekšlaicīga nodiluma un samazināt rites pretestību. Tas veicina ilgāku produkta izturību, mazāku degvielas patēriņu un mazāku ietekmi uz apkārtējo vidi. BKT piedāvā vairāk nekā 3200 specifisku produktu dažādiem lietojumiem un nozarēm.

Un, bez šaubām, ar šo riepu mūsu jaunumu klāsts nebeidzas.