BKT Starptautiskajā muitas dienā 2024 saņem prestižo TOP eksportētāja balvu par 2023./2024. gadu

01.03.2024

BKT ierindojās pirmajā vietā starp bezceļu riepu eksportētājiem no Indijas

Gandhidhama, Indija, 2024. gada 27. janvāris – BKT, pasaules līderis bezceļu riepu nozarē, ar lepnumu paziņo, ka saņēmis prestižo TOP eksportētāja balvu par 2023./2024. gadu Starptautiskās muitas dienas 2024 ceremonijā, kas veltīta starptautiskas tirdzniecības nozīmes atzīmēšanai un muitas amatpersonu darba godināšanai visā pasaulē un ko rīko Kandlas un Mundras muitas iestādes.

Apbalvojums uzsver BKT apņemšanos attīstīt izcilību eksporta jomā, tādējādi veicinot pasaules ekonomikas progresu un izaugsmi. Pateicoties nepārtrauktām inovācijām, teicamai produktu kvalitātei un spējai apmierināt klientu vajadzības visā pasaulē, BKT turpina būt līderis starptautiskajā riepu ražošanā un atzīts par vadošo Indijas bezceļu riepu eksportētāju, kā to apliecina Indijas uzņēmumu kopējie eksporta dati.

Apbalvojumu BKT pasniedza Manojs Čoudhari (Manoj Choudhary) kungs, universitātes “Gati Shakti Vishwavidyalaya” Vadodarā vicekanclers, kurš uzsvēra Indijas daudznacionālā uzņēmuma apņemšanos pastāvīgi nodrošināt augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus saviem klientiem piecos kontinentos un 160 valstīs, apliecinot BKT līdera pozīcijas tirgū.

“Šis prestižais apbalvojums atspoguļo BKT dominējošo pozīciju pasaules eksporta jomā. Šis sasniegums ir visu mūsu darbinieku, biznesa partneru smaga darba un pastāvīgas apņēmības rezultāts, un mēs pateicamies klientiem, kuri mūs ir izvēlējušies. Papildus mūsu iespaidīgajai ražošanas jaudai – 1000 tonnas dienā –, kas pārsniedz jebkura cita Indijas ražotāja jaudu, BKT var lepoties ar vairāk nekā 3600 produktu portfeli, kas atspoguļo mūsu risinājumu daudzveidību un spēju apmierināt ikvienu specifisku mūsu klientu vajadzību,” sacīja BKT priekšsēdētājs un izpilddirektors Arvinds Podars (Arvind Poddar). “Mūsu uzstādītā ražošanas jauda ir ne tikai lielākā, bet arī modernākā, pateicoties jaunāko iekārtu izmantošanai visos ražošanas procesos. Tas ļauj mums garantēt augstākās kvalitātes produktus un apliecināt mūsu līdera pozīcijas tirgū.”

Apņēmība veikt pētniecību un izstrādi, kā arī koncentrēšanās uz ražošanas procesu kvalitāti rezultējas uzticamu un izturīgu produktu klāstā, kas joprojām nosaka nozares standartus un ļāvis BKT saglabāt celmlauža lomu nozarē.