Jauns BKT riepu modelis: SKID MAX SR-SKIDDER

07.05.2021

BKT jaunais riepu modelis ir paredzēts mini iekrāvējiem un teleskopiskajiem iekrāvējiem, kas tiek izmantoti smagos darba apstākļos.Riepu raksturīgās īpašības: neticama izturība, liela celtspēja, stabilitāte un komforts.

Serenjo (Itālija), 2021. gada 13. aprīlis. Darbs pie jauno BKT riepu izstrādes neapstājas ne mirkli. Uzņēmumu grupa ir gatava laist tirgū jaunas radiālās riepas ar pilnmetāla karkasu SKID MAX SR SKIDDER, kuras īpaši izstrādātas smagiem darba apstākļiem un cietām darba virsmām. Šīs riepas ir ideāli piemērotas mini iekrāvējiem un teleskopiskajiem iekrāvējiem, kurus izmanto ceļu tehniskajai apkopei un atkritumu pārstrādes poligonos.

Šādos smagos darba apstākļos ir nepieciešamas riepas, kuras palīdzēs tikt galā ar ikdienas pārbaudījumiem — pārduršanas risku, nodilumu, kā arī nepieciešamību pārvadāt smagas kravas, saglabājot stabilitāti.

Riepās SKID MAX SR SKIDDER ir ideāli sabalansētas visas šīs īpašības, turklāt tiek garantēts ilgs to kalpošanas laiks un liela celtspēja. Izturīgs pilnmetāla karkass ar tērauda brekeriem izceļas ar palielinātu uzticamību: biezie sāni līdz minimumam samazina to pārduršanas un bojājumu risku, līdz ar to samazinot arī dīkstāves iespējamību. Turklāt arī zona ap aploci ir aizsargāta pret pārduršanu un bojājumiem.

Izturīgs protektors ar lielu centrālo daļu, kurš veidots no nodilumizturīgo gumijas sastāva, nodrošina izcilu saķeri un ilgu kalpošanas laiku.

BKT SKID MAX SR SKIDDER

Uzņēmums BKT nav aizmirsis arī par operatoru, jo ilgstoša darba gadījumā komforts ir ļoti svarīgs. Tādēļ pie jauno riepu SKID MAX SR SKIDDER vērtīgajām īpašībām ir jāpieskaita arī lieliskais gaitas komforts un stabilitāte ikdienas darbu veikšanā.

Riepas SKID MAX SR SKIDDER ir pieejamas šādā izmērā: 260/70 R16, 5 (10 R16,5).

BKT vietne mediju pārstāvjiem: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room.