BKT turpina piedāvāt novitātes: jaunās riepas Ridemax FL 615

09.01.2023

Šīs jaunās radiālās flotācijas riepas ir paredzētas lauksaimniecības piekabēm, cisternām un izkliedētājiem, un tajās iestrādātas dažādas izcilas funkcijas, nodrošinot ideālu piemērotību lietošanai uz ceļa un laukos.

Serenjo (Itālija), 2022. gada 29. novembris. Mūsdienu lauksaimniecībā dažādu uzdevumu veikšanai laukos tiek izmantoti smagi agregāti, piemēram, izkliedētāji, cisternas un citas piekabes, kas tiek pārvietoti no viena zemes gabala uz citu. Dažādi uzdevumi, dažādi apstākļi, dažādas vajadzības. Daudziem lauksaimniekiem ir grūti izvēlēties vispiemērotākās riepas pilnīgi atšķirīgajiem apstākļiem uz ceļa un laukos. Kā riepas var līgani šķērsot irdenu augsni vai zālāju, nodrošināt saķeri uz ceļa, izturēt lielu slodzi un nesablīvēt augsni? BKT lieliski pārzina šos izaicinājumus. Tieši šajā gadījumā lieliski noder riepu ražošanas tehnoloģijas.

BKT ir starptautisks bezceļu apstākļiem paredzētu riepu ražotājs no Indijas, kas nesen laidis klajā vairākus jaunus produktus un ir izslavēts ar ieklausīšanos lietotāju vajadzībās. Šī iemesla dēļ uzņēmums izstrādājis produktu, kurā apvienotas dažādas izcilas funkcijas: RIDEMAX FL 615, radiālas flotācijas riepas, kas ir piemērotas piekabju, cisternu un izkliedētāju brīvi rotējošajiem riteņiem.

RIDEMAX FL 615 riepu konstrukcija ar tērauda kordu nodrošina augstu izturību pret pārduršanu, kā arī uzlabotu izturīgumu un lielu kravnesību. Noapaļotā mala un lielā kontaktvirsma ar zemi samazina augsnes sablīvēšanos, tāpēc šīs riepas ir vispiemērotākais partneris darbam zālājos. Iespaidīgo funkciju klāstu papildina zema rites pretestība un izcilās pašattīrīšanās iespējas, tāpēc šīs riepas ir īpaši piemērotas lietošanai gadījumos, kad jāpārvadā lielas kravas un smagumi. Īsumā: RIDEMAX FL 615 spēj pārvarēt arvien pieaugošo attālumu starp zemes gabaliem un vienlaikus pasargāt augsni.

Šī novitāte kārtējo reizi pierāda, ka šis Indijas starptautiskais uzņēmums spēj pastāvīgi papildināt un atjaunināt jau tā plašo savu produktu klāstu, izstrādājot jaunas, efektīvas un visām vajadzībām piemērotas riepas. Un tā arī ir — visiem ekspluatācijas apstākļiem ir nepieciešamas pareizās riepas.

RIDEMAX FL 615 riepas pašlaik ir pieejamas 800/65 R 32 izmērā.