Uzņēmums BKT ieguvis platīna sertifikātu sqep no Caterpillar

31.08.2021

Serenjo (Itālija), 2021. gada 18. augusts — BKT ieguva atkārtotu SQEP sertifikātu (Piegādātāju darba kvalitātes paaugstināšanas process) no Caterpillar un uzlaboja savu statusu 2021. gadā no zelta uz platīnu.

Šis nozīmīgais apbalvojums tiek piešķirts piegādātājiem, kuri gada laikā ir demonstrējuši augstāko kvalitātes un procesu vadības līmeni.

Kompānija BKT izcēlās ar pilnu atdevi vadības, kvalitātes, apkalpošanas un klientu atbalsta jomās. Šī uzticība savai darbības sfērai attiecas uz visu uzņēmumu: no projektēšanas līdz ražošanai un pastāvīgam klientu atbalstam.

Tā ir galvenā BKT panākumu atslēga. SQEP platīna sertifikāts ne tikai apstiprina Indijas korporācijas centienus pilnveidot loģistiku un izstrādāt augstas kvalitātes novatoriskas riepas, bet arī uzsver sekmīgo Caterpillar un BKT sadarbību, kas veido pamatu vēl ciešākai partnerībai nākotnē.

“Mēs lepojamies ar šādu rezultātu,” paziņoja Arvinds Poddars (Arvind Poddar), BKT valdes priekšsēdētājs un valdes loceklismēs ne tikai apliecinājām visaugstāko mūsu darba procesu kvalitāti, bet arī pārspējām to, sasniedzot maksimāli iespējamo līmeni. Par to uzskatāmi liecina prestižais sertifikāts no Caterpillar. Bet mēs negrasāmies apstāties pie sasniegtā. Mēs vienmēr cenšamies uzlabot mūsu standartus un sadarbību ar piegādātājiem. BKT stāsts ir pastāvīgas attīstības un virzības vēsture.

BKT vietne mediju pārstāvjiem: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room


Par uzņēmumu BKT: 

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) — riepu ražošanas uzņēmums Indijā. BKT grupa ražo un pastāvīgi atjaunina plašu bezceļu riepu klāstu lauksaimniecības, rūpniecības, rakšanas un kalnrūpniecības iekārtām, kā arī paaugstinātas caurgājības un dārzkopības iekārtu mašīnām. Visdažādākajām klientu vajadzībām izstrādāto BKT novatorisko risinājumu klāstā ir vairāk nekā 2700 izstrādājumu, kas tiek pārdoti vairāk nekā 160 pasaules valstīs. Apmeklējiet mūsu vietni www.bkt-tires.ru.