Raksti par riepām

21.11.2022
Šajos nemierīgajos laikos, kuros dzīvojam, pastāvīgi pieaugot dzīves dārdzībai un arvien lielākām problēmām visā piegādes ķēdē, ir kļuvis arvien svarīgāk, lai mēs ietaupītu izmaksas un efektīvāk strādātu tur, kur to varam. Tas nepieciešams, lai apmierinātu gan lauksaimniecības, gan būvniecības nozares ikdienas vajadzības — divu nozaru, kurās riepas ir vissvarīgākās.
16.11.2022
Darbs uz nogāzēm ir īsts drošības pārbaudījums. Slīpums, ekspluatācijas apstākļi, temps un mērķis — tie visi ir faktori, kas ietekmē aprīkojuma un riepu izvēli. BKT piedāvā ekspertu konsultācijas pareizās riepas un pareizā pildījuma spiediena izvēlē.
07.11.2022
Pareizo riepu izvēle lauksaimniecības tehnikai var būt sarežģīts uzdevums. Tehnoloģijas nemitīgi attīstās, un visiem jaunajiem izgudrojumiem izsekot līdzi var būt grūti. Varbūt esat dzirdējis kādu runājam par VF riepām un pie sevis domājis:
02.11.2022
Dienas kļūst arvien aukstākas, un naktis — garākas, kas var nozīmēt tikai vienu… Ir pienācis laiks šoruden pieņemt gudrus lēmumus attiecībā uz riepu apkopi! Līdz ar rudenīgu laikapstākļu iestāšanos ir svarīgi pielāgot ikdienas apkopi, lai nodrošinātu riepu vienmērīgu darbību, kā arī nodrošinātu tām pēc iespējas ilgāku un pilnvērtīgāku darbmūžu! Lūk, mūsu 10 galvenie padomi riepu sagatavošanai rudenim.
28.10.2022
OTR (bezceļa) riepas ir termins, ko izmanto, lai aprakstītu riepas, ko izmanto pašās smagākajās nozarēs, piemēram, celtniecībā un kalnrūpniecībā. Atkarībā no jūsu vides specializētas OTR riepas var nodrošināt dažādas funkcijas, tostarp uzlabotu saķeri, pretestību un izturību.
06.10.2022
No lielas pretestības līdz sānu trieciena absorbcijai — BKT produktiem ar aramīda kordu ir daudz priekšrocību, tie ir paredzēti visdažādākajiem lietojumiem.
29.08.2022
Hibrīdkultūras, pārāk īsa pļaušana un slikta augsnes kopšana var izraisīt riepu saduršanu un plīsumus. Šīs problēmas risināšanai, ko arvien vairāk izjūt lauksaimnieki, BKT iesaka riepas ar specifiskiem savienojumiem ražas novākšanai un aršanai paredzētajā riepu diapazonā.
15.08.2022
Pareiza riepu izvēle var palīdzēt operatoriem optimizēt savu darbu: neatkarīgi no tā, vai viņi strādā lauka malā, starp cieši sakļautām vīna dārza rindām vai uzkalnā esošā augļu dārzā.
19.07.2022
Neatkarīgi no tā, vai tie ir orhideju, vīnogu, kukurūzas vai biešu lauki - katra veida produkcijai nepieciešamas specifiskas operācijas. Labas ražas iegūšanai aprīkojums un riepas ir izšķiroši faktori.
04.07.2022
Saskares punkts un aprīkojuma primārais balsts. Riepas ir fundamentāli svarīgas katram transportlīdzeklim. Rūpes par riepām ar piesardzīgu un apzinīgu braukšanas stilu uzlabo gan veiktspēju, gan drošību.
31.05.2022
Riepu klāsts, kas paredzēts dakšas iekrāvēju darbības uzlabošanai.
05.05.2022
Uzlabota izturība, ilgāks dzīves cikls, augsts ražīgums, degvielas ekonomija: radiālo riepu struktūra padara tās ideāli piemērotas darbam ar lauksaimniecības iekārtām. Tomēr situācijas ir dažādas...
14.04.2022
Indijas starptautiskais uzņēmums ir izpētījis un izstrādājis ļoti specializētas riepas asfalta veltņiem darbam dažādās vidēs un dažādiem pielietojumiem. Unikāla kombinācija — stabilitāte, izturība un ilgāks kalpošanas laiks.
01.04.2022
Kluso riepu lietošanai var būt liela nozīme lauksaimniekiem. Pateicoties protektora dizaina izpētei, AGRIMAX V-FLECTO un RIDEMAX IT 697 (M+S) ir optimāli risinājumi tiem, kas meklē riepas ar samazinātu trokšņa emisiju.
16.03.2022
PORTMAX ietver riepas, kas piemērotas dažādām mašīnām darbam ostās, nodrošinot izturību, vilci un pilnvērtīgu drošību.
09.03.2022
Vilce, saķere, pretestība un drošība — tie ir tikai daži no daudzajiem sarežģījumiem, kas rodas, braucot pa dubļainu un mitru zemi.
BKT izstrādātais riepu klāsts tiek galā ar dubļiem.
03.03.2022
Tās ir elastīgas, izturīgas un ilgi kalpojošas. Šīs riepas arī nodrošina komfortu, vilces spēku un nevainojamas manevrēšanas iespējas jebkādos apstākļos.
22.02.2022
Ziemas laikā transportlīdzekļi un arī riepas var nostāvēt nelietotas vairākus mēnešus. Kā aizsargāt riepas, lai tās būtu gatavas jaunai sezonai? Aplūkojiet BKT padomus.
20.01.2022
Šī radiālā riepa ir lielisks risinājums lauksaimniecības darbībām ziemā
Nosacītais izmērs ne vienmēr sakrīt ar faktisko. Precīzu faktisko izmēru var redzēt riepas ražotāja katalogā.