Raksti par riepām

Saprotams, ka katrs riepu ražotājs pats izlemj kādu protektora zīmējumu uzstādīt riepu preses formā, taču praksē visi šie protektora zīmējumi ietilpst dažos standarta variantos, atkarībā no tā kādiem mērķiem riepa paredzēta. Aplūkosim šos traktoru riepu standarta protektora zīmējumus.
Pareiza riepas izvēle ir atkarīga no dakšu iekrāvēja veida.
Viss ir atkarīgs no tā, cik bieži Jūs izmantojat iekrāvēju, kāda ir noslodze, kā arī no kravas vērtības. Liela nozīme ir virsmai uz kuras tiek ekspluatēts iekrāvējs – tas var būt betons, šķembas un arī asfalts.
Neatkarīgi no tā, kādu iemeslu vadīts Jūs esat nolēmis nodot savas specriepas glabāšanā, šī procedūra nav tik vienkārša kā var šķist sākotnēji. Pamatā var būt divi iemesli, lai nodotu riepas glabāšanā – sezonālais vai tehnoloģiskais. Kā lai optimāli glabā riepas? Lūk ,10 zelta likumi no kompānijas BKT. Tie paildzinās riepas mūžu!
Visi zin, ka jaunu riepu uzstādīšana uz Jūsu traktora pozitīvi ietekmē ikdienas darba kvalitāti: lieliska saķere, liela jauda, ātrums un paaugstināts komforts. Tas ir tas, ko mēs visi zinam.
Šajā tabulā tiek parādīti traktoru riepu standarta izmēri gan collās, gan metriskajās mērvienībās. Visbiežāk šie izmēri ir savstarpēji aizstājami, jo vecos izmērus collās vienkārši aizstāj ar jaunu metrisko ekvivalentu. Attiecībā uz gabarītiem, izvēloties riepas, rūpīgi pārbaudiet to pilnu atbilstību traktora prasībām. Neaizmirstiet arī par riepu kravnesību, tā var atšķirties.
Šīs tabulas paredzētas informatīviem nolūkiem, taču nav uzskatāmas par instrukciju rokasgrāmatām. Saistībā ar jautājumiem par nestandarta disku izmantošanu vērsieties pie transportlīdzekļa ražotāja vai tehnikas izplatītāja. Mēs neveicam riteņu savstarpējās aizvietojamības pārbaudes un nevaram sniegt rekomendācijas.
Lapas: Iepriekšējais. 1 2 3